Ett och ett halvt år senare

Jag råkade hamna här, råkade titta på mina gamla bilder från 2011. En bild om dagen. Vilken grej. De där bilderna gör mig ganska sugen på att rita nånting igen. Köpte ju faktiskt en ny (mindre) Wacom-platta i höstas. Den passar bättre till det skrivbord som jag har numera. Inte så mycket plats att husera på.

Och när jag bläddrade bland bilderna tänkte jag att det var ju länge sedan jag skrev något. Senast skrev jag om LG G3, för drygt 1½ år sedan. (Jo, jag skaffade den mobilen.) Vad mer har hänt? Förmodligen mycket, men antagligen inget intressant. Men plötsligt befinner jag mig i den sista terminen av min treåriga utbildning. Hur gick det till? Det är läskigt att tiden kan gå så fort.

Så jag tänkte att jag borde skriva något. Men istället för att avvakta, och kanske låta 1½ år driva förbi igen, så började jag bara skriva. Och här är jag nu. Finns det någon där på andra sidan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge