Eufori på två sätt

För en timma sedan höll jag i en LG G3 för första gången. Det. Var. Fantastiskt. När jag såg de första bilderna kärade jag ner mig direkt. Att hålla i den tog den initiala förälskelsen till en helt ny nivå. Det här är mobilen för mig.

LG G3

Det har helt klart tärt på mig att vänta såhär länge på att skaffa en ny mobil. Och jag har också varit tveksam till om G3:an är rätt mobil för mig. Det gick till och med så långt att jag försökte kringgå min intuition och kära ner mig i nån annan modell, som Sonys Z2 och Samsung Galaxy S5 eller S4 för den delen. Men det gick inte.

Jag vet att LG G3 inte är perfekt, och det kommer nog aldrig finnas en perfekt mobil. Men den verkar vara perfekt för mig. Vill också köpa ett Circle Case-skal till den och skaffa den trådlösa laddningsstationen också, så att det känns komplett.

Något annat som har fått mig att mått bra är att jag har börjat springa. Har aldrig joggat på löpband förut, men började med det i veckan. Har också köpt underbara skor från Nike som jag ska använda när jag springer på asfalt och idag skaffade jag ett par Asics-skor för att springa på löpband med. Och nu är det dags att dra till gymmet, trots det ihärdiga regnet. Men jag gillar att träna, så vad gör lite regn? 🙂

3 reaktion på “Eufori på två sätt

 1. Jerry Olsson

  Oj, så snygg LG G3 är! Det verkar som att du gjort ditt val när det gäller en ny mobil. 😉 Hoppas att den kommer att vara en bra mobil men det tror jag att den kommer att bli.

  Jag beundrar din entusiasm! Att du börjat springa och att du skriver att du mår bra av det gör mig mycket glad. Du förtjänar att må bra. 🙂
  Om inte ens regn kan förändra din glädje så är det helt fantastiskt. Det enda jag kan säga är att fortsätt att göra det som gör dig glad! Heja dig!
  Pepp-kram!
  Jerry Olssons senaste bloggpost: Teckning nummer 200: ”Rosalina and the N64 Rainbow Road”. (plus vinnaren i min tävling!)

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Ja, den är så himla snygg! Men det stör mig nåt enormt att ingen verkar veta när den finns att köpa. Jag vill inte vänta mer. :/

   Träning är ett av de bästa sätten att frigöra endorfiner i kroppen. Och det finns ju större fördelar med att träna än att moffa choklad om man säger så. 😉 Det blir mycket träning nu. Simma, styrketräna, springa och gå… 😀

   Svara
 2. Micke

  Lite sent på det kanske, men bättre sent än aldrig. Härligt att du känner att den är perfekt för dig, det är en rätt snygg mobil också.
  Känner väl samma för min Nexus 5, känns perfekt för mig just nu. 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge