Träningsmani

Att ha tre månaders sommarlov skulle ju lätt kunna gå överstyr. Det är ju inte så svårt att vända på dygnet helt och hållet, men än så länge verkar jag ändå ha kontroll på läget. Jag och Yen bestämde oss för att börja träna tillsammans. Jag bytte till och med gym så att vi skulle kunna träna ihop. 😀 Visserligen har vi nyss börjat, men det känns så himla roligt. Utöver gymmet simmar jag fyra gånger i veckan och min FitBit hjälper mig att få ihop minst 10000 steg varje dag.

Igår var en vilodag från gymmet och det är möjligt att jag tar en vilodag idag också. Jag har börjat spela The Banner Saga, vilket är väldigt roligt, men det var i helgen och sen har jag inte spelat sen dess. Det måste bli ändring på det! Jag menar, nu när jag äntligen har sommarlov så kan ju inte enbart fylla det med träning – det måste ju finnas tid för spel! Så jag får nog hålla mig hemma från gymmet idag, bara för den sakens skull. 😉

3 tankar kring ”Träningsmani

 1. Jerry Olsson

  Skönt att du har kontroll över din träning! Fortsätt med den suveräna framfarten du har, att gå minst 10000 steg per dag är jättebra. Det är beundransvärt! 🙂
  Men det är också skönt att koppla av, särskilt när man har sommarlov. Du lär ha haft en intensiv skolperiod så jag tycker att du förtjänar den här friheten och bara njut av det du älskar att göra.
  The Banner Saga låter intressant, hoppas att du skriver mer om det i framtiden. 😉
  Passa på att njut av den dagen, och fortsätt att vara så här strålande. Det förtjänar du. Kram!
  Jerry Olssons senaste bloggpost: Årets E3: Jag sammanfattar mina åsikter.

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack Jerry!
   Träningen har hjälpt mig mycket under skoltiden, det ger energi. 🙂 Jag lyckades också med konststycket att inte vara borta från en enda lektion under hela skolåret. Jag hoppas att hälsan håller sig på topp även efter sommaren. 🙂
   Men du har helt rätt! Jag måste tillåta mig att göra andra saker också! Den närmaste veckan är jag uppbokad varje dag och det i sig kan vara lite stressigt, samtidigt som det är kul. Fast jag kommer ta det lugnare efter det. 🙂 Tack för din pepp Jerry! Hoppas vi ses i Mario Kart-banorna snart igen. 😉 Kram!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge