Hej igen

Kanske ska man börja med ett litet ”flåt” för att jag inte har skrivit på länge.
Såhär var det: skolan tog all min tid och har fortfarande större delen av min uppmärksamhet. Sista tentan är nu på torsdag och jag hoppas att jag blir godkänd på den. Jag har lyckats bli godkänd på allt annat som har kommit min väg detta första omtumlande, fantastiska och roliga år. Bland annat en monstruös grammatiktenta som dessutom hade den roliga kryddan av att ha för lite tid avsatt. Tidsbrist är ingen höjdare i ett redan pressat läge.

Jag har saknat att blogga, att bara skriva av mig, prata strunt eller snacka depp eller pepp. Nu när sommarlovet (fatta, SOMMARLOV!!!!) snart är här så hoppas jag kunna lova lite mer skriverier framöver.

Är det nåt jag verkligen längtar efter så är det att lägga händerna på lite ny teknik. Kanske skaffar jag en PS4, för att jag redan har väntat i över ett halvår och jag gillar inte att känna mig utanför. 😉 Och kanske köper jag en LG G3 (om jag inte råkar bli testpilot). Jag har väntat SÅ länge på den här mobiltelefonen och när den äntligen utannonserades i början av förra veckan så var den enda nyheten att jag skulle få vänta en månad till. Ameh lägg av!! XD

Nåväl, jag får skriva lite mer en annan gång, time to hit the books!

7 tankar kring ”Hej igen

 1. Jerry Olsson

  Vad roligt att få läsa ett inlägg på den här bloggen igen! 😀
  Jag förstår att plugget tar en enorm kraft och mycket tid från ens vardag.
  Jag håller verkligen tummarna för dig angående tentan på torsdag. Du är väldigt duktig och förtjänar att få ett bra resultat.
  Att skaffa ny teknik är mycket underbart. Jag är så nöjd att jag har ett Wii U och Mario Kart 8, det kommer att spelas väldigt mycket! (Vi måste boka en tid så att vi kan spela ihop online!) Jag väntar med PS4 eftersom jag tycker att det inte finns så mycket spel till den ännu. Men hoppas du skaffar en snart! 😉 Dessutom är vi snart klara med barnens rum, det har tagit mycket tid och pengar. Det kommer att bli väldigt fint när det är klart. ^_^
  Och du behöver inte be om ursäkt för att du inte skrivit på länge. 🙂 Jag önskar dig stort lycka till på torsdag! Du har mitt stöd! Kram!
  Jerry Olssons senaste bloggpost: Recension: Mario Kart 8.

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Hej Jerry och tack för ditt stöd – och snabba kommentar! 😀 Skönt att veta att det finns nån som läser här ännu. 😉
   Vad kul att ni har renoverat tjejernas rum! Det måste vara nåt de ser fram emot kan jag tänka mig. 🙂 Jag är glad att du gillar din Wii U. Det är tur att det finns lite Mario-spel, annars har ju Wii U nästan lika mycket speltorka som PS4. Ja, vi får kolla en tid som vi kan spela tillsammans. 🙂 Tack så mycket för dina lyckönskningar, jag hoppas också att det kommer att gå bra. 🙂 Kram!

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Hehe, ja, det var ju väldigt länge sen jag skrev här. ^^;;;; Är ju nästan lite jobbigt! Men när all energi går till att skriva saker i skolan så blir det väl såhär. 🙂 Tack ska du ha!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge