Mer av det goda

Idag har varit en riktigt fixar-dag. Vi har skruvat ihop hurtsar och bokhylla, beställt lampor och matta, tagit en shoppingrunda och kommit hem med fina prydnader som kuddar, ljusstakar och plädar. Dessutom fick jag hjälp av pappa igår att köra hem vårt soffbord samt en hallmöbel. Har letat som en tok efter en med rätt mått och hittade äntligen en på EM. Men något av det bästa är de två tavlorna vi satte upp idag. En av dem lämnade jag in för inramning på Gallerix för en månad sedan. Det kostade väldans mycket pengar, över 2000 kr, delvis för att det var antireflexbehandlat glas, men resultatet blev väldigt fint. Men den andra ramen köptes på IKEA. För en tiondel av priset får man faktiskt väldigt mycket för pengarna.

Nu är vårt hem samtidigt en liten hyllning till vad som möjligen är världens bästa rollspel. Jag pratar förstås om Xenoblade Chronicles från 2011. En tavla sitter i hallen och en i sovrummet. Jag har ytterligare en plansch som ska bli tavla, den ska sättas upp i mitt spelrum senare.

Xenoblade i hallen

Nu pryder vacker artwork från Xenoblade vår hall.

I sovrummet har jag detta vackra alster att titta på när jag ligger i sängen.

I sovrummet har jag detta vackra alster att titta på när jag ligger i sängen.

Det är en ynnest att få sätta en sån här prägel på sitt hem. Ninjapojken ska ha tack som föreslog att vi skulle sätta upp den gröna planschen i hallen och dessutom ramade han in den.

4 reaktion på “Mer av det goda

 1. Jerry

  Det är en underbar känsla att få till sitt nya hem, en sak som en tavla gör verkligen skillnad.
  Vi köpte en ny byrå till barnen för den gamla var dålig.

  Jag älskar Xenoblade-tavlorna! De gör sig så fina på vägg! Det är definitivt din stil!
  Jerrys senaste bloggpost: Teckning: ”Cutting the strings”.

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Det är också kul att förnya ett redan inbott hem. 🙂 En ny byrå låter riktigt trevligt, vad blev det för någon?

   Hehe, ja Xenoblade är verkligen jag. ^____^ Och en del av mig som jag verkligen vill visa upp. Kanske få andra nyfikna. Ninjapojken har fortfarande inte spelat det trots att han fick det i julklapp för två år sedan. Men han har inte haft ett Wii, men nu ska han få låna mitt att spela på. Fast jag tror knappast han kommer slå min speltid. 😉
   Tack för din kommentar!

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack! 😀 Jag tänkte att du skulle digga dem. 😉
   Jag hittade planscherna när jag flyttade. Hade helt glömt bort att jag fått med dem när jag köpte specialutgåvan av Xenoblade. O_o Vilken tur att jag hittade dem och kunde göra detta. Så mysigt att sätta en sån här personlig touch på hemmet. ^__^

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge