Knappt tid

Jag skulle vilja blogga ofta och skriva långa inlägg. Jag skulle vilja posta bilder som visar hur vårt hem växer fram. Jag skulle vilja blogga om hur trött jag är och att jag känner mig lite under the weather just nu. Jag skulle vilja ha tid att gå igenom alla lådor så att det mesta av plottret försvinner. Jag skulle vilja stoltsera med de goda frukostarna jag ätit på sistone.

Skulle, skulle, skulle. Såhär är det.

Jag har fett jävla fiberbredband men har inte tid att sitta vid datorn. Saker och ting måste åtgärdas vilket får oss att avvakta med viss inredning. Det är kallt ute och jag huttrar som en varg utan päls. Mina spel har ännu inte ställts på plats. Ninjapojken och jag monterade upp två bokhyllor igår. Idag monterade han in LED-belysning i dem och TV-bänken. (ÅSM.) Jag har invigt vår tvätt, tork och disk och är mycket nöjd. Är även nöjd med den spis jag köpte för att ersätta den som redan stod. Jag är glad att jag sover gott om natten. Jag är glad att detta redan känns som mitt hem. Jag ser fram emot våra persienner som kommer nästa vecka. Jag gillar att vi går mot ljusare tider och att det tids nog kommer bli vår igen.

Så. Vill gärna vara social och hänga på nätet som alla andra coola kids. Den bistra sanningen – jag hinner inte, för tydligen är jag über-vuxen nu. I guess that’s life.

7 tankar kring ”Knappt tid

  1. Anna Inläggsförfattare

   Det är ju inte superkul att vara ens vuxen, kan jag tycka. 😛 Men det är skönt att vara på plats nu även fast det är väldigt mycket att ordna med. Vi försöker fixa en sak i taget, men det är svårt. Men jag vägrar att bli en sån som om 6 månader fortfarande har en massa ouppackade kartonger! XD
   Jag ska försöka posta några bilder lite senare. Kul att du är nyfiken. ^^

   Svara
   1. Micke

    Håller med, inte alls kul att vara vuxen. Allt jävla ansvar, allt som måste göras hela tiden. Alltid, alltid något.
    Var skönare när man var yngre, men då hade man aldrig pengar… Man blir väl aldrig nöjd.

    Ja, klart jag är nyfiken. Tycker sådant här är skoj. Har lite smått börjat lite efter en annan lägenhet igen, behöver lite större än en etta har jag märkt på senare tid. Och jag tog mest lägenheten jag har nu, för att komma bort från det obehagliga området jag bodde på innan. Man kände sig aldrig säker där. =/
    Mickes senaste bloggpost: Monolith Softwares new game

    Svara
    1. Anna Inläggsförfattare

     Eller hur, antingen är det brist på pengar eller så är det brist på tid som gäller. 😛 Man blir nog aldrig nöjd, som du säger och synd är väl det. XD Går nog åt alldeles för mycket energi till att vara missnöjd.

     Kul att du letar större lägenhet! Är det enkelt att hitta boende där du bor?
     Det är kul att du intresserar dig som sagt, jag ska nog se till att posta nån bild här och där när det blir lite mer färdigställt. Snart är i alla fall köket klart, men vi saknar än så länge gardiner och persienner. Det tar tid sånt här, men jag tycker vi är ganska trots allt, som samtidigt jobbar. När vi kommer hem på kvällarna pular vi med lägenheten fram till elva eller tolv på natten. Men det är ju för sin egen skull man gör det! 🙂

     Svara
     1. Micke

      Det är väl inga större problem. Man får ju bara stå i kö ett tag om man har otur. Men så är det väl på alla ställen.
      Kollar runt lite si och så just nu. Vill ha något där jag kan sätta upp lite tavlor och sådant i. Hade aldrig något uppe på väggarna i förra lägenheten och inget i denna heller.

      Är precis som jag inte känner mig hemma. En skum känsla är det.
      Och det är jättekul att höra hur ni gör med lägenheten, att ni pular med den. Tycker sådant är skoj. Speciellt när man kan få det precis som man vill.
      Mickes senaste bloggpost: Monolith Softwares new game

      Svara
 1. Vidde

  Man hinner aldrig någonting om man ska ta hand om sig själv, tycker jag… Och det ska man ju! Men man får vara nöjd med det man gör. Internet brukar klara sig.

  Sen kan man sänka kraven på bloggen. Det räcker med en bild eller en mening i vissa inlägg. Man behöver inte skriva en uppsats varje gång!
  Viddes senaste bloggpost: Dröm

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Smarta ord från en smart flicka. 🙂 Ja, internet brukar klara sig oförskämt bra utan mig. Vafalls?! ;D Bra idé om att sänka kraven. Om man inte känner sig tvungen att skriva en uppsats hela tiden så kanske det kan bli kortare men oftare inlägg. Eller så blir det som det blir, vilket är bra det med. ^^ Tack för råd!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge