Måndag utan måsten

Jag glömde visst bort att det var andra advent igår så det blev inte så mycket firande. Kanske får åtgärda det idag då? Nu är det måndag och jag är ledig. Jag har ingenting som jag måste göra. Har ringt försäkringsbolag och bank, men det var snabbt fixat. Det känns faktiskt jättekonstigt att inte vara uppbokad idag, med nånting. Inte jobb, inte tvätt, inte flängande hit eller dit. Undrar vad jag ska aktivera mig själv med idag. Kanske starta dagen med en brunch? 🙂

Glömde ju berätta att jag fick två superfina tekoppar från Indiska av mamma! De är vita med blommor, rött handtag och röd insida. Juliga och fina – och de kommer matcha in i mitt nästa kök! 😀 Bäst jag kokar lite te nu då!

 

4 reaktion på “Måndag utan måsten

 1. Micke

  Men det måste väl vara skönt samtidigt? Att veta att du har en hel dag till att göra precis vad du vill med. En chans att vara lite spontan. Dagar som dessa kommer inte allt för ofta, så man får ta vara på dem. Eller ja, så länge man gör något man gillar så. Men skönt att slippa allt annat extra jobb som alltid finns. ^^
  Mickes senaste bloggpost: Games I’m looking forward to in 2013

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Det var väldigt skönt med en break från allting! 😀 Nu minns jag inte exakt vad jag gjorde, men jag var lite duktig (diskade och småstädade), men sen började jag ju spela New Little King’s Story på min nya PS Vita och det var ju riktigt skoj. 🙂 Jag hoppas bara att jag inte låter spelet bli liggande, men risken finns. Jag har så mycket att tänka på och planera att jag lätt blir lite disträ eller att tiden inte räcker till.
   Och nu har ju Bravely Default helt och hållet slukat mitt hjärta och min hjärna. Men när sånna underbara saker händer, då låter jag det bara ske. Why fight love?! 😀

   Svara
    1. Anna Inläggsförfattare

     High five på det! Är inte ens rädd att lyssna sönder soundtracket, det är så varierat – svårt att tröttna på! 😀

     Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge