Längtar…

Igår vandrade jag genom en hagelstorm, imorse bet kylan i näsa och öron. Det börjar bli vinter nu. Mörkret är redan här, men mörkare kommer det också bli.

Men jag är varm inombords. Därinne brinner längtans låga.

Än vill jag inte berätta, för det känns fortfarande lite som en dröm. En dröm som var nära att försvinna, men sen kom tillbaka igen. Jag tror inte jag har förstått vilken enorm tur jag har haft.

Så även om vintern blir hård och kall, kommer den inte att bita på mig. För jag har en dröm som blivit så gott som verklig. Jag har en glädje och en lycka i mitt bröst som inte kan mojna. En värme som ökar takten på mitt hjärtas bultande slag, en värme som får mig att le och känna mig lugn och harmonisk. Tillfreds. Allt är bra nu.

Åh vad jag längtar!

Florence + The Machine – You’ve Got The Love

3 reaktion på “Längtar…

  1. Anna Inläggsförfattare

   Som en flytt till en ny lägenhet. 🙂
   För det var det jag syftade på. ^^ Tänkte du samma eller nåt annat?

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge