Sånt man handlar

Gillar min fina höstjacka som jag köpte på H&M innan jag blev sjuk. Var inne som hastigast, såg den på sin galge, blev störtkär, provade den och den passade som hand i handske. Ibland är de bästa köpen de impulsiva. Idag köpte jag årets rosa band, vilket också är med på bilden. Fint mönster. Och sen…

Som jag har längtat! Äntligen är den min! Den här superlyxiga hudkrämen från Lancôme. Läste om den för snart ett år sedan i Kicks magasin. Sa till mig själv att jag var tvungen att skaffa den nån dag. Så fick den i present av Ninjapojken istället. :O Lyx! För att inte tala om känslan på huden – och doften! Man blir len som en barnrumpa. Och flaskan är så fin – och blå dessutom.

Har beställt en svart Wii från Webhallen. Har velat ha en sån länge också och de var lite billigare nu när Wii U:n snart är här. Liksom, va? En ny konsol? Så snart? Ytterligare en pryttel jag måste köpa? Ja, så är det. Och det gör mig inte så värst mycket. Det är alltid kul med ny teknik. Kanske skaffar jag mig en 3DS XL lite senare. Tror jag skulle vilja ha en blå. :O

Efter sju dagars sjukdom var det dags att släpa sig till jobbet idag. Och det gick väl bra, förutom att jag har fått ofantligt ont i ryggen. Av vad vet jag inte. Jag undrar om jag har ett virus i kroppen som nu bestämt sig för att sätta sig i ryggradsmuskulaturen. Allt gör ont; sitta, stå, gå, ligga. :/ Fick en kram när Ninjapojken kom hem som fick mig att skrika. Hur bra är det? Han säger att jag ska få en massage senare och ärligt talar så bävar jag. Jag kommer antagligen gråta av smärta. Suck. Oh well, skönt att slippa ha feber i alla fall.

Förresten, så finns det massa saker om spel som jag vill skriva om. Men jag hindrar mig själv. Hela tiden. Förmodligen för att jag tycker att det ska skrivas på RPGaiden, men jag kommer aldrig till skott. Jag har hela huvudet fyllt med spelrelaterade saker jag vill blogga om, det finns så mycket ni inte vet! O_o Men nej. Skriver jag om nåt så kan jag inte podda om det också. Och jag ser fram emot att göra avsnitt fem, när det nu blir. Ska det vara såhär? Får man inte skriva och prata om samma saker? WTF.

Nä, slut på klagandet om inget, nu blir det lite varm choklad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge