Längesen

Det var längesen jag bloggade. Här och på andra ställen.

Det här är ett svagt försök att komma tillbaka. Jag vet inte riktigt varför jag ”hållit mig undan”. Det har inte varit planerat. Jag har bara ramlat in i nåt hål av ”mindre duktighet”. Många dagar har varit fullkomligt apatiska. Då är det en vinst i att bara orka ta hand om sig själv. Orka åka till jobbet. Kanske orka handla mat.

Jag har inte använt min dator på jättelänge. Inte på det sätt jag gjorde förut. Kunde sitta vid den i timmar. Men inte nu. Numera bekantar jag mig hellre med TV:n. Inte så bra det heller förstås. Som sagt, apati. Till TV:n är spelkonsolerna inkopplade. Men jag har inte hittat ro, lust, ork, eller vad man nu ska kalla det, till att starta nån av dem. Det är fruktansvärt.

I alla fall vill jag tro att det är fruktansvärt och alla som känner mig (privat eller som gamer på nätet) anser att jag är värdelös som inte gör det jag borde göra. Det som ska fylla en självutnämnd gamers liv. Det är förmodligen inte så folk tänker om mig. Det är nog bara jag som gör det.

Men det är konstigt hur livet är ibland. Ena stunden är allt toppen-topp och bara på en dag så kan man finna sig själv i en smutsig avgrund. Jag har befunnit mig där ett tag nu.

Med det inte sagt att jag inte försöker ta mig framåt och uppåt. Jag har lyckats utföra vissa saker som har lämnat mig stolt över mig själv. Sånna där livsomvälvande saker. Sånt som spelar roll. Det är bra. Men jag vill spela också. Ändå kan jag inte. Även när jag är ledig. Det är så konstigt.

Känns som att jag tappar kontakten med alla gamervänner bara för att jag inte spenderar 5 (eller annan valfri siffra) timmar varje dag vid datorn.

Jag har svårt att hitta ord. Att jag har skrivit det här är nästan förbluffande. Stort.

Men mina andra ord då? Om spelen jag tycker om? Jag vet inte… Det kanske kommer i små doser. Jag hade hoppats att jag kunde skriva nåt igår. Det blev inget. Jag hoppas fortfarande att jag kommer kunna skriva nåt idag. Vi får väl se.

11 reaktion på “Längesen

  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack. 🙂 *kram*
   Känns tråkigt och jobbigt att inte ”orka” spela. Eller hur man nu ska beskriva det. Går liksom inte att ta tag i just nu. :/ Men jag hoppas att det släpper.

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack Jerry, vad kul att höra. 🙂
   Kanske måste jag bara knuffa mig själv i rätt riktning, så jag kan hitta tillbaka till spelen och skrivandet. Gärna imorrn, helst igår. *kram*

   Svara
 1. Becca

  *kramar* Du får ta det i din egen takt. Ingen stress. Lusten och orken kommer tillbaka 🙂 Men visst kan det kännas hemskt att inte ha ork att göra det man tycker är kul.. och så får man dåligt samvete, när det egentligen bara borde vara roligt.
  Beccas senaste bloggpost: Spring

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Jag kommer vara ledig i fem dagar snart. Jag hoppas att de kommer vara lite produktiva så man inte känner sig så värdelös. Med hopp om det bästa! *kram*

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   ^__^ Tack Robert! Det var precis vad jag ville och behövde höra! Jag ser fram emot att posta fler bloggar framöver som kan vara roliga att läsa. 😀

   Svara
 2. Börje

  Precis som jag känner mej. Perioder av mindre duktighet kommer allltför ofta. Har massor av texter, bilder som ska in på min hemsida, men har inte lust eller energi. Ändå är det ju roligt. Men du har skrivit något som du blir ihågkommern för – både detta inlägg och det som kommer efter detta. Ha det bra önskar jag och hoppas lust och ork kommer åter.
  Börje

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Hej Börje. 🙂
   Tack så mycket för din kommentar. Jag har faktiskt börjat komma tillbaka lite smått och känner mig mer som mig själv än tidigare. Det är skönt, även om det är en bit kvar. Dina ord, om att bli ihågkommen, resonerade hos mig. Tack! Jag tror och hoppas att du också kommer ur din period av mindre produktivitet. Önskar dig detsamma som du önskade mig. 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge