Vilken blir det?

Äntligen har HTC utannonserat den sorts mobil jag vill ha, med nya HTC Sense och senaste Android-versionen. Frågan är bara vilken jag ska välja sen.

Bjässen One X, med 4.7 tums skärm?

Eller tunnisen One S, med 4.3 tums skärm.

Jag undrar om inte S-modellen passar mig bättre. En skärm kan ju faktiskt bli för stor och jag har inte direkt bamsehänder. När jag kollade runt på HTC Sensation XL så föll det just på att den var för klumpig att hålla i. Oklart när de släpps på svenska marknaden, de utannonserades först igår, men nu känns det i alla fall som att jag har hittat min uppdatering från Desire. 🙂

4 reaktion på “Vilken blir det?

 1. Andreas

  Själv skulle jag välja största möjliga skärm, men du vet nog bäst vad du prioriterar och hur stora fickor du har. Kul att se att HTC börjat göra snyggare telefoner hur som helst. 🙂

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   ^__^ Fickan är nog inget problem då mobilen snarare hamnar i handväskan.
   Men för att användandet ska bli optimalt vill man ju kunna hålla i den utan att fumla och riskera att tappa den. Å andra sidan så vill jag gärna ha det bästa och One X har ju bättre specar än S. Vi får se när de kommer helt enkelt. 😀 Och ja, de här två var riktigt snygga! Inga fula skarvar a la Sensation inte. 😉

   Svara
 2. Ben

  I just bought a new HTC phone. I went from a 3.5″ Motorola Droid (Motorola Milestone for you Europeans) to a 4.3″ HTC Rezound (I don’t think there is a GSM equivalent). LOVE the big screen. Would go bigger if I could.

  But I also have big hands 🙂

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Sounds nifty! 😀 My HTC Desire has a 3.7 inch screen. It works well. 🙂 I might go for the bigger one, just because of the better specs, but I’m gonna have to try them out before I decide. 😉

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge