Teckning: Happy Spring

Här är det färdiga resultatet av min WIP-bild som jag postade för 3 veckor sen. Jag har ritat lite till och från på bilden sedan dess, men flera timmar igår och idag. Och tidigare idag blev den klar. Jag är mest nöjd med ögonen och håret, som jag spenderade många timmar på. Klänningens skuggning la jag ner mer tid på än vad jag brukar, vilket jag tror betyder att jag utvecklas. Självklart är det inte perfekt, men jag är glad om jag blir bättre, sakta men säkert. Bilden finns även upplagd på min deviantART-sida.

Happy Spring

9 tankar kring ”Teckning: Happy Spring

 1. Gnoit

  Älskar speciellt ögonen och håret på den här bilden, ska jag hitta något som inte är lika bra så måste det vara öronen som känns lite hastigt gjorda. Men fortfarande en riktigt bra bild, hoppas på att få se fler riktigt fina bilder från dig i fortsättningen! 🙂
  Gnoits senaste bloggpost: Katastrofen har inträffat!

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack så mycket! 😀 Nä, örat är inte så bra, även om jag försökte få det att se lite snyggare ut. Kanske borde täckt det med hår helt. ;D

   Svara
    1. Anna Inläggsförfattare

     Får rita ett bättre öra nästa gång. 🙂 Jag ritar inte om teckningar/ändrar inte i det som är färdigt. Det är bra att låta misstagen sitter kvar så jag påminns och kan lära mig av det. 😀

     Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack Jerry! Vad kul att du lämnar en kommentar nu. 🙂 Behöver lite pepp, måste bli klar med en uppgift till Concept Art innan 23.00 ikväll. Har precis kommit hem från jobbet. Så trött. X_x Nåja, jag gjorde hälften igår så det borde funka!
   Jätteglad att du tycker om den här bilden så mycket. Tack! 😀

   Svara
   1. Jerry Olsson (Sätrapôjk)

    Jag är helt övertygad att ditt Concept Art kommer att bli jättebra!
    Själv ska jag göra två porträtt av två olika artister – men som jag ser upp till; Hank Williams och Bob Dylan. Båda betyder mycket för den musikaliska delen av 1900-talet. Funderar att göra ett sorts sepiastuk över dom bilderna eller så gör jag dom svartvita som jag gjorde med Boris Karloffs tolkning av Frankensteins monster. Den bilden fick jag mest Likes av alla på Facebook häromdagen, inte ens ”Gamer och Rosor” och ”Johnny Cash Took The No ’50 Train To Heaven” har fått så många.
    Jerry Olsson (Sätrapôjk)s senaste bloggpost: Teckning: Boris Karloffs tolkning av Frankensteins monster.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge