Sånt man unnar sig

Den sista åtminstone lite lediga helgen for förbi i ett nafs. Besöktes av finaste Becca, lagade god mat, tittade på klassikern När Harry mötte Sally och svängde ihop en snabb-efterrätt som smakade gott-gotti-gott-gott. Idag hämtade jag ut ett paket från Webhallen. Råkade upptäcka att de sålde blu-rayfilmer till löjligt låga priser och beställde genast tre stycken. Två av dem har jag redan sett (Shutter Island och Inception), den tredje (Black Swan) har fått mycket ros, men jag har inte sett den än. Jag tog chansen och spenderade 89 kr på den filmen. Låt oss hoppas att jag gillar den nu då.

Studierna har rullat igång och idag är den första officiella plugg-dagen för mig. 5 timmar med näsan i papper och mot datorskärmen har det blivit. Lite perspektivövningar. Och så. Viktigt är också att jag planerar in att vara ledig, något jag märkte nyss då jag suttit över min planerade tid med nästan en timma. Tja, det är ju inte fel att vara duktig, liksom. 🙂 Ninjapojken och jag har kastat oss huvudstupa in i träningen igen. Genomled helvetisk träningsvärk efter fredagens pass, men gårdagens känner jag inte av alls. Hm.

Ville med det här inlägget mest poängtera att jag lever och andas (yey?). Försöker så länge jag orkar att hålla bloggarna flytande, jag hatar när det går för lång tid utan att jag säger nåt. Fick en löjligt bra start på Level 7-året också, med ett nytt blogginlägg. Lite nervös är jag över hur det blir när det ska recenseras spel, pluggas och jobbas samtidigt. Fast å andra sidan, jag är lite av en superwoman. Det är det en annan superwoman som har sagt till mig. 😉

Becca var söt bakom sin kamera

Kyckling, klyftpotatis, stekta grönsaker och bearnaisesås

Supersnabb cheesecake

4 reaktion på “Sånt man unnar sig

  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack snälla! 😀
   Jaa, det var ju hur kul som helst! Vi gjorde ju så god mat! Skönt att bara sitta och prata också och fnissa lite till en bra film. ^^ Hoppas du hade en bra resa hem och att du hann med det du ville. Gick det bra med mötet på jobbet förresten?
   Kram! <3<3

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge