Lugnet före stormen

Jag börjar känna av den nu. Den där stressen som smyger sig på. (Inte stressa! Det är dåligt!) Så tänker jag, och inser att jag nog stressar ännu mer i kampen för att inte stressa. Hm.

Nu sätter de snart igång, distanskurserna, och jag känner mig konstigt oförberedd, trots upprop, information och studentwebb. Jag vill tro att jag kan det här – plugga, arbeta, projekta, spela, skriva, träna, vara vän och flickvän – samtidigt. Jag vill tro att vardagen kommer gå ihop eller i alla fall lösa sig. Vissa saker kommer förmodligen att falla bort. Jag är ingen robot. Men jag hoppas. Vill vara duktig, som min kompis Becca.

Inställningen får väl bli att ta sig helskinnad igenom.

4 reaktion på “Lugnet före stormen

 1. Becca

  Äsch, jag är inte så duktig! Jag jobbar och försöker hålla den värsta smutsen borta här hemma tillsammans med Danne, men så mycket mer är det tyvärr inte.. :/ Ingen träning eller kreativitet här inte.

  Lycka till med allt, men stressa inte ihjäl dig. Man kan inte vara bäst på allt. Vad känns viktigast för dig nu?

  Vännerna finns kvar förresten, så oroa dig inte över det 🙂 Tycker du är en toppenkompis! <3
  Beccas senaste bloggpost: 2011 – a year of big changes

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Men, jo, jag tycker att du är duktig! För att du har orkat igenom dig en utbildning och nu jobbar långa dagar och för att du lagar mat och äter frukost och tar itu med vardagsbestyren som jag ofta bara låter stå, ibland så länge som en vecka. 😛

   Funderar på att skaffa en diskmaskin… Bara för att låsa upp lite tid. Det hjälper när man bor själv liksom. Synd bara att inte maten lagar sig själv. ^^;;;

   Tack för samtalet ikväll! Jag försöker strukturera mig så mycket jag kan, med hjälp av Google Calendar så hoppas jag kunna få en bra överblick över vad som behöver göras. Jag vill klara kurserna, för att det skulle vara härligt att kunna sätta det på sin meritlista också. Jag har för mycket oklarade studier bakom mig. 😛

   Och jag vill spela och skriva! Risken finns att jag kommer bli osocial till max, därför är det så härligt att jag får träffa dig på söndag! <3<3<3<3 Du är också en toppenkompis! ^__^ *kram*

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Jag ska plugga Concept Art (!!) och en grundkurs i CSS. 🙂 Roliga saker.
   Har inte varit i pluggsvängen på över 5 år, så jag tänkte ”ease myself in”. 😉 Men det kommer bli lite hektiskt när man samtidigt ska jobba, och hinna spela och recensera. Men, jag ska göra mitt bästa! Håll en tumme? 😀

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge