Bild #28 (två versioner)

Idag gjorde jag något som är fantastiskt för mig. Jag ritade profilen i ett enda drag. Det händer typ aldrig! Eller sällan i alla fall… Normalt sitter jag och ritar och ritar och suddar och suddar tills jag hittar en bra form. Det här var också ett litet experiment och jag är ganska nöjd med resultatet. Som tur var tog jag kort på den oskuggade versionen och sen igen när jag skuggat allt. Jag tycker nog att den renare bilden är snyggare. Den med skugga är väl oki, men den blev lite messy. Enjoy.

2011-10-28 - version ett

2011-10-28 - version två

2 reaktion på “Bild #28 (två versioner)

 1. Jerry Olsson (Sätrapôjk)

  De här bilderna är lika eleganta som du 😀
  De är otroligt fina båda två.

  Den utan skugga har tydliga linjer och den med skugga har mycket djup.
  Men jag älskar dom lika mycket.

  Att du fått till profilen i ett drag är riktigt imponerande, för det är väldigt svårt. Hennes ansikte är vackert, och för mig får jag känslan av att hon är en lugn, mogen och framför allt en kvinna med styrka och mod.
  Det är inte bara dina vackra linjer i dina bider som är underbara. Det är hur du lyckats med varje gång att visa olika känslor och uttryck.

  Du ska vara riktigt stolt över den här bilden.
  För det är jag. Jag är stolt över dig.
  Jerry Olsson (Sätrapôjk)s senaste bloggpost: Jag ska göra en kalender med mina teckningar – ni röstar vilka!

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Kära Jerry, oavsett hur bra (?) mina bilder är, så överskuggas de fort av dina kommentarer, som är som små konstverk i sig.

   Tack för dina vänliga ord om hennes utseende och känslorna du se henne porträttera. Det gör mig väldigt glad. 🙂 Jag tycker precis som du att hon har ett lugn över sig, men hon är glad, hon är stark – hon blickar mot horisonten lite drömskt. ^^

   Tack för att du är stolt över mig. Jag är stolt över att ha en person som du som lämnar kommentarer i min blogg. *kram*

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge