Bild #23

Håll i hatten, dagens bild är ett ansikte av en man! Som förvisso ser ganska androgyn ut ändå, kanske? Nåja. Jag tycker om hans ögon och läppar. Han ser på nåt sätt lite ledsen ut, men samtidigt väldigt snäll. Jag är nöjd med blicken. Struntade i allt annat, som hår osv. Bortse från de extra strecken utanför halslinjen, det är bara något jag glömde sudda. Enjoy?

2011-10-23

2 reaktion på “Bild #23

  1. Anna Inläggsförfattare

   Om jag kunde ge dig en kram på riktigt skulle du få en stor bamsig en!

   Tack för att du säger sånna fina saker som att han verkar vara en person som bryr sig. Som sagt, jag är väldigt nöjd med blicken. Den är lite dimmig, men känns ärlig och snäll och jag är glad att det inte bara är jag som ser det.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge