Bild #22

Jag ville skapa en karaktär med ett lite animaliskt ansikte, och det tycker jag att jag lyckades med. Resten vet jag inte. Handen är förstås alldeles för liten jämfört med huvudet och axlarna är nog inte helt rätt. Men jag är ändå rätt nöjd då dagens bild inte tog alltför lång tid på sig att komma ur pennan. Nu kan jag ta resten av lördagen ledigt. Enjoy.

2011-10-22

6 reaktion på “Bild #22

  1. Anna Inläggsförfattare

   ^^;;;; Naj, jag är verkligen inte så duktig på blyerts, men tack för att du säger så!
   Jag gillar själv ansiktet och halsen. Hon har ett väldigt stillsamt utseende på nåt sått. 🙂 Kram!

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Oj, vad kul! 🙂 Nu var det länge sen jag spelade Golden Sun så jag minns inte riktigt hur dem såg ut. Och så skäms jag lite för att jag inte spelat klart det spelet… ^^;;;;

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge