Bild #20

Dagens bild spenderade jag åtminstone 15 minuter på och jag är en mikroskopisk smula nöjd. Mest för att den inte ser ut som total crap jämfört med de andra två blyertsteckningarna. Nåja, min penna från Wacom är beställd och den dyker väl upp i nästa vecka. Låt oss hoppas att jag snabbt hittar tillbaka till den där härliga Painter IX-känslan sen… Inte så mycket annat att säga om dagens bild, det är ett ansikte, jag vågade mig på lite skuggning med en filtpenna, men det är risky business om det skulle gå fel. Suddgummin och jag är inte alltid bästa polare…

2011-10-20

Som vanligt är bilden mycket större här än i verkligheten. Ursäkta att den är så grå, det är svårt att ta grymma bilder av blyertsskisser med en mobilkamera.

In other news så har jag flängt som en tok idag. Fick en akuttid hos min tandläkare då jag har lyckats få en tandköttsinfektion sedan mitt besök hos honom i måndags. Hej hopp och penicillin ska jag knapra i 10 dagar. Det gör ont, det är en molande smärta, men jag är bara glad att jag inte behöver dra ut några tänder. O_o Jag är trött. Det här höstmörkret är inte bra för mig. Ingen vill vara kompis med nån som klagar. Läste nånstans att man ska vara sin egen bästa vän. Det låter som en mycket bra idé.

6 tankar kring ”Bild #20

 1. Jerry Olsson (Sätrapôjk)

  Suddgummin brukar ställa till det för mig när jag tecknar. De där suddflikarna som ligger ivägen ibland. *aargh*
  Jag gillar hur du fått till skuggningen med hennes läppar, näsa och naturligtvis hennes hår.

  Du har beställt en ny penna? Skönt att höra att du fått tag på en. 🙂
  Jerry Olsson (Sätrapôjk)s senaste bloggpost: Om jag ändå kunde sjunga.

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Du är så snabb på att kommentera! ^__^
   Jag stör mig mest på att det ibland inte går att få bort allt med suddet, speciellt om man råkat trycka för hårt. :/ Man ser liksom märkena i pappret. Och så stör jag mig på att jag kan råka kleta ut själva blyertsen med handen. Sånt händer ju aldrig på datorn. 😉

   Ja, jag beställde pennan från Webhallen för 1000 kr. Hoppas den är här på måndag. Tack för att du gillar skuggningen! 🙂

   Svara
   1. Jerry Olsson (Sätrapôjk)

    Det är nog det största problemet med att teckna med blyerts, att trycka för hårt med pennan. Det förstår jag vad du menar.
    Ännu värre är det med grafitpennor som smetar sig ut mer.

    Skulle vara kul att pröva på något liknande som du gör, kanske kan lära mig något nytt =)
    Men så här långt håller jag mig till det jag gör för tillfället 🙂
    Jerry Olsson (Sätrapôjk)s senaste bloggpost: Om jag ändå kunde sjunga.

    Svara
    1. Anna Inläggsförfattare

     Det är kul att rita i datorn. 🙂 Om du skulle vilja testa en ritbräda nån gång så har Wacom en sort som heter Bamboo som är lite enklare och som finns i mindre storlekar, dvs de blir inte alls lika dyra.

     Svara
 2. Robert

  Vi förstår att bilden blir mörkare med mobilkamera, vilket jag tagit i beaktning vid den förra bilden också.
  Gillar skuggningen i denna bilden och fastnade likt Jerry på läpparna. Bra gjort och en klar förbättring från den förra.
  Hoppas läkarbesöket går bra. 🙂
  Roberts senaste bloggpost: I väntan på mindre speltid

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack! Kanske gjorde deppigheten över min trasiga penna att de två andra blev sånna sorgliga försök.
   Jag var hos tandläkaren redan igår och nu knaprar jag penicillin i 10 dagar. Hoppas bara att värken går över snart…

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge