Bild #15

Eftersom jag snackat så mycket om mobiltelefoner på sistone så tyckte jag det passade att rita en tjej som håller i en mobil. Nej, jag fick inte riktigt bilden att se ut som jag ville, men när handen börjar krampa är det dags att ge sig. Spenderade över en timme bara på händerna och som ni ser så fick jag ge upp på den högra. 😛 Oklart varför hon är så naken. Kanske är det en booth-babe från nån teknikmässa? ;P Hursomhelst, det blev en bild idag med – yey! – och även om den är lite rough around the edges så ger jag mig själv en liten tumme upp. Enjoy.

2011-10-15

4 reaktion på “Bild #15

 1. Jerry Olsson (Sätrapôjk)

  Du har fått till en fantastisk figur på tjejen, hur hon placerar vänsterarmen är så elegant.
  De mörka färgerna gör sig riktigt bra i den här bilden, med mobilens blå och gröna färger som en fin brytning.
  Jag älskar hur du fått till hennes ansikte, det är som om det kom från en Studio Ghibli-film.
  Jättebra Anna! Det här är så bra!
  Jerry Olsson (Sätrapôjk)s senaste bloggpost: Fem år tillsammans med min underbara Malin.

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Va?! Studio Ghibli? Nej, det ser jag verkligen inte, så bra är inte denna bild. ^^;;;; *skäms* Men jag är väldigt tacksam att du tycker att den är så fin. Det var en komplimang som heter duga! 😀
   Tack så jättemycket Jerry, för dina ständigt peppande kommentarer. <3

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   😀 Nämen, tycker du verkligen det? Jag som tycker hon ser lite stel ut. ^^;;;; Tack söta, snälla du! <3<3<3<3 Och tack för komplimangen! *myskram*

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge