Att köpa eller inte köpa

Jag passade på att tafsa på en Galaxy S2 igår. När jag såg den vita så var det som att jag dog lite inombords, så kär blev jag. Men när jag började pilla på den slog det mig hur oresponsiv skärmen var. Ibland skötte den sig ganska bra, men när jag swipade med tummen nästa gång så hände inget. Testade igen – ingenting, testade en gång till – ingenting. Efter att antal försök kunde jag så byta skärm. I was not impressed. Det är en otrolig skillnad jämfört med min Desire och Sensation som jag också stod och pillade på, som typ byter skärm bara du tänker att du ska göra det.

Dessutom tyckte jag att skärmens färger var alldeles för grälla. Om det har att göra med bakgrundsbelysningen vet jag inte, hann inte testa, men jag är inte sådär superintresserad av att ha en telefon som ser ut som ett clownansikte. Just sayin’. Och jag tycker som sagt att HTC:s interface är mycket mer tilltalande, med sina rundade ikoner och kanter. Galaxy S2 är fyrkantig, på många sätt.

Meh. Vad fan ska jag göra nu då? :/ Vänta tills HTC släpper Sensation XL? 😛

10 tankar kring ”Att köpa eller inte köpa

  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack för din input! 🙂
   Jag är faktiskt ganska kluven till hur stor skärm jag vill ha, eller kan ha. Så stora labbar har jag ju inte. 😀
   Samsungs modell är ju väldigt platt men ganska bred med sin 4.3 tums skärm, men Sensation XL kommer ju ha hela 4.7 tum. 😀 Nåja, jag får fundera vidare. Tack för kommentaren! ^^

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Japp, det stämmer.
   Det är inte så att jag tycker Sensation XL egentligen är bättre än Samsungs modeller (förutom det jag redan har nämnt) men frågan är vad både Samsung och HTC har upp i rockärmen. 19 oktober ska tydligen Nexus Prime (som Samsung gör) visas och den har Android 4.0… Frågan är när HTC släpper en telefon med 4.0 och om de lyckas göra den vassare än Samsungs när det gäller specifikationer.

   Svara
 1. André Lundahl

  Jag har länge gått och varit sugen på att skaffa en Samsung Galaxy S2 men har väl mest låtit bli i och med att jag egentligen inte känner ett SÅ stort behov av att ha en smartphone… men OM jag då skulle skaffa en så skulle det få bli bland de bästa (och därmed dyrare prisklasserna), vilket väl den här telefonen definitivt får sägas vara.

  Men gjorde slag i sak och beställde den igår, på tiden att jag också ger mig in i det här med att ha en smartphone, allting blir så mycket smidigare med det trots allt. Så jag hoppas jag blir nöjd med Galaxy S2:n som alla talar så gott om! ^_^

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Grattis till ditt köp! 😀
   Du får gärna berätta vad du tycker om telefonen sen när du har prövat den ett tag.
   Jag som redan har en smartphone har väl ännu mindre anledning att köpa en ny, om man då bortser från det faktum att jag är teknikgalen och byter telefon sjukt ofta. XD

   Svara
   1. André Lundahl

    Haha, nä hade jag redan haft någon smartphone hade jag aldrig fått för mig att lägga ut ungefär 4000kr på en ny telefon, har knappt betalat någonting alls för mobiler någonsin utöver abbonemangen jag har haft till de olika. Haft väldigt svårt att motivera mig till att lägga så mycket på en telefon, smartphone eller ej. Impulsen sa till slut till mig att beställa en Samsung Galaxy S2 hur som helst, får väl se det som en slags present till mig själv efter att jag har jobbat mycket extra den senaste tiden. 😛

    Ska återkomma med åsikter så fort jag har fått den, när det nu kan tänkas bli. Inom två veckor lär jag väl ha den i alla fall! Får väl vakna till liv på Twitter snart med där jag har varit död i snart en månad. Illa, illa. 😀

    Svara
    1. Anna Inläggsförfattare

     Ja, nu när du säger det så var det länge sen jag såg dig där. 🙂 Men har du jobbat mycket extra tycker jag det är helt rätt att du unnar dig en S2 och som sagt, många saker underlättas när man har en smartphone. 🙂
     Jag kommer också fixa nåt schysst abonnemang till den telefon jag eventuellt köper i framtiden. Frågan är bara vad det kommer bli för nån. ^^

     Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge