Bild #14

Jävlar, snart har halva oktober gått! Idag var jag, mamma och Ninjapojken på Chokladfestivalen. På grund av detta så kände jag mig onekligen inspirerad att rita något sött. Så det blev en flicksnärta som surplar/slickar/suger på en klubba. Hah! Den är lite rough på sina ställen, men jag lämnade det så med vilje. Kämpade lite med att få handen att se ut som den gör – inte toppen, men helt oki. Enjoy.

2011-10-14

5 reaktion på “Bild #14

  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack Jerry! 😀 Jag blir fascinerad över din förmåga att ständigt lämna hjärtliga, värmande och peppande kommentarer! 😀 Jag är glad att jag har dig som läsare. <3
   Det gör mig glad att du tycker handen ser bra ut, även om den kunde varit bättre så kunde den också ha varit värre. 😀 Tack igen!

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack! Härligt att du tycker det! 🙂 Den här var kul att teckna, lite happy-go-lucky sådär. ^__^ <3

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge