När det kliar i fingrarna…

… på det här sättet så kan det bara betyda att ha-begäret har satt igång. Förra gången det hände, så gjorde jag inget åt det. Nu har jag börjat sukta efter nåt annat, nämligen den här.

*drool*

Fast, det är ju en Samsung. Jag har en HTC just nu och jag gillar verkligen hur den fungerar, interfacet, ni vet. Ja, det här är också en Android, men jag kanske kommer sakna HTC Sense. Kanske behöver jag inte en ny mobil, men min HTC är långsam i vissa lägen och jag stör mig på att så få program kan installeras på SD-kortet. Det var ett tag sedan nu som telefonen började tjata om att den har dåligt med internt minne. 😛

Sååå, hur göra? Jag kan säkert skaffa den här telefonen med ett häftigt abonnemang som nästan är gratis. Ska jag, ska jag inte? WTC. (Inte World Trade Center, när jag skriver WTC så betyder det What The Crap.)

2 reaktion på “När det kliar i fingrarna…

 1. Vidde

  Jag har också dreglat på en sån där. Men jag köpte ju mobil förra året! Nu är jag iofs sjukt missnöjd med internminnet och kameran på den, men det ska inte köpas mobil i år. *försöker komma ihåg*

  Hur är kameran på den där?
  Viddes senaste bloggpost: Flattr för september

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Men jag köpte ju min HTC förra året också! :O
   Och allvarligt talat, att jag inte köpt ny mobil på 1½ år är en big fucking deal. Här kan du se hur många mobiler jag har ägt genom åren… http://nordiclania.livejournal.com/549996.html

   Kameran ska vara väldigt bra vad jag har förstått och den kan spela in HD-film. Du kan läsa en bra recension av mobilen på den här sidan, vilket är ett ställe jag hänger på ganska mycket: http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-review-597.php
   Se även deras test av hur Galaxy S2 står sig mot Sensation och Optimus: http://www.gsmarena.com/htc_sensation_vs_galaxy_sii_vs_optimus_2x-review-608.php

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge