Bild #13

Timmarna rullade iväg idag med, tröttheten hänger över mig som ett moln och stressen över att skapa en bild, i alla fall något, resulterade i det här sopiga ögat som tog mig 5 minuter. Inga kommentarer behövs på det här inlägget. Jag ber om ursäkt, I’ll try to do better. (Enjoy.)

2011-10-13

4 tankar kring ”Bild #13

 1. Ina

  Heh, denna påminner mig om bilderna jag ritade i MSNs ritfunktion när den anlände. Alltid ett ensamt öga. Hade en riktigt egen stil också, mest för att skiten ju var värre än Paint ;D

  Ibland behövs en enkel grej som tar 5 minuter, som en palettrensare! Jag gjorde ju samma sak när jag skrev ett blogginlägg om dagen.

  Tänk vad två små vita ränder kan göra skillnad förresten.
  Inas senaste bloggpost: Demon’s Souls Character. The char creator is almost as bad…

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Ja, de vita ränderna gör all the difference! 😀 Och det är skönt att bara rita nåt lite snabbt, men fasiken, jag kom på att jag lovat mig själv att en bild ska ta minst 10 minuter och denna tog 5. XD Nåja, jag kommer nog undan med tanke på att jag satt och ritade och skrotade x antal bilder innan ögat kom till. 😉

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge