Bild #12

På grund av att jag är helt galet trött så är dagens bild bara en kludd, fast ändå en kludd med mening. Bilden föreställer en liten flicka som kramar sin nalle under sitt toviga hår. Ni vet hur det var när man var liten, när ingen förstod, man var ensam och rädd. Då hade man i alla fall sina gosedjur att krama på och kanske en gosis som var en favorit. Den man alltid tydde sig till. Som ni kanske märker så har jag gjort nallens ögon ledsna. Gosedjur har alltid varit mer än bara saker för mig och jag föreställer mig att nallen är ledsen för att flickan är ledsen. Men han försvinner inte, han tycker inte att flickan är besvärande. Nallen förstår och gör sitt bästa för att trösta när flickan är ensammast i världen. Så, en skräpig bild som ändå berättar något. Enjoy.

2011-10-12

6 reaktion på “Bild #12

  1. Anna Inläggsförfattare

   Dina kommentarer gör mig rörd!
   Jag är inte nöjd med kvalitén på bilden, men jag är lite nöjd med själva tanken bakom. Tack! <3

   Svara
 1. Ina

  Oj. Påminner väldigt mycket om en bild jag tecknade till min far för en mängd år sedan. En liten tjej med stort hår som kramar en nalle. Utöver det är de rätt olika, min var väldigt detaljerad.
  Han begravdes med den bilden.

  Inte alls en skräpig bild iaf! Den är jättefin och känslosam.
  ”Men han försvinner inte, han tycker inte att flickan är besvärande. Nallen förstår och gör sitt bästa för att trösta när flickan är ensammast i världen.”
  <3 Känner igen det där.
  Inas senaste bloggpost: Demon’s Souls Character. The char creator is almost as bad…

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   :O Åh, jag hade verkligen velat se den bilden. Vilken fin present till din pappa och vad bra att han fick den med sig.
   Tack för din kommentar, den gav mig hjärtsnörp. ;_; <3<3

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge