Bild #11 (två versioner)

Dagens bild är återigen ett litet experiment. Den tog inte så lång tid att göra, ca en timma, men speciellt för den här gången är att jag visar två versioner, mest för att jag inte kunde avgöra vilken jag tycker bäst om. Den första är utan skuggningar medan den andra har skuggningar med mera. Jag kan uppskatta den ”rena” bilden, men kanske att den mer genomarbetade bilden känns mer ”levande”. Jag vet inte, vad tycker ni? Enjoy.

2011-10-11 - version ett

2011-10-11 - version två

8 tankar kring ”Bild #11 (två versioner)

  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack för dina snälla ord, men glöm inte att du är bra på ditt sätt. 🙂 Jag förstår däremot hur du känner, jag har mängder av tecknare som jag ser upp till och som jag önskar att jag var lika bra som. I jämförelse ser väl mina alster ut som en femårings. XD Men, jag gör ändå det jag kan, med förhoppning om att utvecklas, och för att jag tycker det är kul. Det är magiskt när jag kan få en bild ur huvudet ner på ”papper”. Svårslagen känsla!

   Kul att du gillar båda bilderna. Det var kul att visa båda, kanske att jag gillar den första lite mer… 🙂

   Svara
   1. Jerry Olsson (Sätrapôjk)

    Jag är glad att du förstår vad jag menar. Hur än mycket man kan teckna så önskar man att man var i de man beundras klass.
    Jag vill tacka dig för din rara kommentar för min teckning på Wesker. Skuggningar är riktigt roliga att göra, det har jag jort mycket sedan tonåren.
    Det är först nu i år jag börjat måla i färg. Ville helst inte det förr, var för feg.

    Båda bilderna skulle passa riktigt bra på en konstutsällning med varmt ljus riktat mot dom.
    Jerry Olsson (Sätrapôjk)s senaste bloggpost: Teckning: Albert Wesker and Racoon City engulfed in flames.

    Svara
 1. Vidde

  Jag vill också kunna göra hår sådär! Du är jätteduktig.

  Tåren i den nedre bilden kändes konstig. När bakgrunden är vit kanske den borde gå lite mer åt det vita hållet? Man ser inget blått som skulle kunna spegla sig…

  Men det var bara en tanke om en fin bild som eventuellt kunde bli bättre. 🙂
  Viddes senaste bloggpost: Baka kaka

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Ja, jag kan också känna att den kunde varit ljusare i färgen. Jag kunde ju använt en mycket blekare blå. 🙂 Kul att du gillade bilderna annars!

   Svara
 2. Ina

  Jag skulle nog helst vilja se något mitt emellan. Utan det blå och det röda på den andra bilden… där hade jag haft min perfekta version tror jag 😀 Gillar verkligen bilderna som de är också.
  Älskar håret, blir glad av det. Vet inte varför men det är känslan jag får av att kolla på bilden, trots att personen på bilden är långt ifrån glad. O: Säkert bara håret som får mig att tänka på varma, blåsiga dagar ute på klipporna på Åland 😀 Mitt hår brukade stå rakt ut från huvudet på det där viset då.
  Inas senaste bloggpost: Demon’s Souls Character. The char creator is almost as bad…

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Jag är riktigt glad att du trots personens ledsamma uttryck kan associera till nånting så glädjefyllt bara av att se på håret. 😀 😀 Det verkar vara håret som ger bilden allt liv. ^^
   Jag förstår vad du menar, om det där med ett mellanting! Och jag kan hålla med dig, hade jag struntat i de små färgklickarna och bara låtit de grå skuggorna vara så hade det varit en bra kombination. 🙂

   Svara
 3. Pingback: Bild #16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge