Bild #8

Jag hade enormt svårt med att komma på ett motiv idag, till slut blev jag trött på att sitta och rita misslyckade ansikten efter varandra, så jag började skissa på några ben istället. Ben är awesome. Detta är resultatet. En somrig bild, som inte är lika putsad och polerad som de senaste bilderna har varit. Ninjapojken sa att han gillade det, så jag får lita på att en lite ruffigare bild kan få ett oki mottagande också. Det viktigaste var i alla fall att skapa nåt, och att kunna lägga upp en bild idag känns som en prestation, när kreativiteten satt otroligt långt in. Kjolen är inte som jag vill ha den, fötterna är fortfarande inte perfekta även om tårna blev bättre än förra gången. (?) Enjoy.

2011-10-08

8 tankar kring ”Bild #8

  1. Anna Inläggsförfattare

   Faktiskt så är det inte en dimma, det är vatten och lite sand på botten. Men jag förstår att det är svårt att se eftersom jag inte la ner särskilt mycket tid på den detaljen. 🙂
   Kul att du gillar benen och tack för din kommentar!

   Svara
    1. Anna Inläggsförfattare

     Men inte ska du känna så! Hur skulle du kunnat veta vad det var, jag hade ju inte lämnat nån beskrivning nånstans. 🙂

     Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Åh tack, men jag vet inte om jag skulle kalla just den här bilden ”bra”. ^^;;;;
   Hm, nu blev jag sugen på ett fotbad helt plötsligt. XD
   Tack för din kommentar! 😀

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge