Bild #7

Jamen vi fortsätter väl på det roliga tjejtemat, eller hur? Tjejer är ändå skojigare att rita än killar… (Former!)
Den här bilden startade med själva axelpartiet, vilket är ovanligt för mig då jag i 99% av fallen börjar med ansiktet. När kroppen var klar blev det förstås ett himla arbete att skapa ett huvud som passade. >_< Nåja, det blev väl oki till slut, hoppas jag. Halvfuskade mig igenom handen och fötterna, vilket inte ens går att sticka under stol med. 😛 Skitsamma. Tycker att kroppen är ganska söt. Ja, hon saknar bröstvårtor. That’s how I roll. ;P Tog mig ca 3 timmar att färdigställa, vilket såklart inte syns!, och nu har jag ont i ögonen och handen. Smeff. Enjoy.

2011-10-07

5 reaktion på “Bild #7

 1. Jerry Olsson (Sätrapôjk)

  Att börja med axlarna är mycket ovanligt, men det tror jag var en bra idé. Det är inte lätt att teckna av kvinnans former, särskilt vid just axlar och för min del – lår. Propotioner ställer till det för mig så mycket.
  Men det har du inte problem med, ser jag. Hennes propotioner är mycket bra, värmen hon utstrålar är bedårande. Ansiktet är jättevackert.
  Som vanligt, gör du mästerligt hår! Helt magiskt!
  Att hon saknar bröstvårtor gör mig ingenting, det ger bilden lite mystik.

  Jag kan tänka mig att det tar tre timmar att göra en sån här bild – att få till former is a pain in the ass.
  (ursäkta den dåliga övergången från svenska till engelska där)

  Bra jobbat Anna! Jag längtar redan till nästa bild – du kommer med mästerverk varje dag och jag älskar varje bild du gjort så här långt.
  Jerry Olsson (Sätrapôjk)s senaste bloggpost: Teckning: Lady Gaga and The Pink Ribbon.

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Aw, tack Jerry. 🙂
   Jag kan väl tycka att jag har en ”fallenhet” för det där med proportioner, men så har det inte alltid varit. 😀 När jag började teckna intensivt så gjorde jag många missar. Men det är så man lär sig, genom misstagen, och man blir aldrig färdiglärd heller.
   Ibland kan jag tycka att jag står och stampar på en och samma punkt men nånstans utvecklas man väl lite varje dag. Det roligaste med den här utmaningen är ju att faktiskt se till att få upp en bild varje dag. Nu har de t o m blivit lite mer ”färdiga” än vad jag förväntade mig, men det är så härligt att faktiskt producera bilder (och ibland bra sådana) igen! Jag har saknat det något enormt.

   Tack så mycket för dina värmande ord, de gör mig jätteglad. 😀 Stor kram!

   Svara
 2. Ina

  Jag gillar kroppen, och bilden överlag. Benen är favvodelen!
  Det som gör att jag inte fastnar lika mycket för denna som de tidigare är nog ansiktet. Det måste ha varit svårt att sätta dit ett ansikte på ett redan skapat axelparti, men det känns också som att du lade lite mindre tid på skuggning och highlights i ansiktet, så det ser liksom lite platt ut jämfört med kroppen.

  Jag skulle inte ens kunna rita av det där på tre timmar, så pfff på dig!
  Inas senaste bloggpost: Demon’s Souls Character. The char creator is almost as bad…

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Ja, du har rätt. Nu när jag tittar på ansiktet så ser jag att jag har lyckats blanda skuggorna för mycket, och därför är ansiktet mycket ljusare. :/ Hm. Men jag är glad att du gillar kroppen, och benen! 😀 YEY FÖR BEN! ;D <3<3

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge