Bild #6

Dagens bild innehåller händer. Förbannade, jobbiga händer. Usch! De ser inte så bra ut, men jag fick lämna dem såhär, annars hade jag pillat sönder allting. >_< I övrigt är jag relativt nöjd. Låren är väl ganska fina, ansiktet också. Tror inte att jag tycker om denna mer än #5, men det blev i alla fall en bild idag med. Enjoy.

2011-10-06

6 reaktion på “Bild #6

 1. Ina

  Men vafaaan, du är så sjukt jävla duktig 😀
  Ansiktet här är fantastiskt! Älskar det 😀
  Håret är verkligen fint också och ger ansiktet extra kraft. Händerna är bra, riktigt bra för att vara nåt du har svårt med och det enda som egentligen ”stör” är att de är lite olika stora (vilket även gäller armarna). Resten är riktigt bra och du borde vara nöjd <3
  Inas senaste bloggpost: Demon’s Souls Character. The char creator is almost as bad…

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Ja, precis, jag märkte sen att den högra armen är lite längre och ”tjockare” än den vänstra. Blargh. XD Oh well, det är något att ta lärdom av, det var ju trots allt länge sedan jag ritade händer och armar på det här sättet. 🙂
   Blir jätteglad att du gillar ansiktet och håret dessutom! (Det tyckte inte jag var det bästa direkt. ^^) Du lämnar så fina kommentarer, jag blir så himla glad! 😀 Yey! <3<3<3<3

   Svara
 2. Robert

  Jag som knappt kan rita alls kanske inte kan se det här så jättebra, men jag tyckte du lyckades väldigt bra med händerna.
  Måste ju fråga om du gått någon speciell kurs eller liknande för att lära dig bli så duktig som du är eller om du är född med en enastående talang? Mycket övning kanske?
  Roberts senaste bloggpost: Spelminnet: Super Mario Bros

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Nej, jag har inte gått nån kurs alls, bara vanlig bild i skolan. Men det var först i gymnasiet som jag började teckna på ”riktigt”, dvs mer frekvent än en bild lite då och då. Jag har alla bilder samlade i kronologisk ordning (i alla fall de som jag ritade på papper med blyerts, för det var så jag startade) och det är riktigt kul att se utvecklingen. 🙂

   Nu har jag väl inte utvecklats så mycket på senare år, men det är i alla fall peppande att jag inte har tappat för mycket ”skill”. 🙂
   Med andra ord så är jag självlärd och har funnit mycket inspiration ifrån manga och rollspelen, samt att följa personer som jag tycker är duktiga konstnärer.
   Tack så mycket för att du gillade bilden! ^__^

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack Jerry! 🙂 Förhoppningsvis gör jag ännu bättre händer framöver!
   Jag är glad att du gillar känslan i bilden, trots att hon är så melankoliskt. Men ibland är det melankoliska väldigt vackert och det är nog därför jag tycker om att teckna just den känslan. 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge