Bild #5 (Xenoblade)

Idag klarade jag Xenoblade. Efter att ha spelat nästan 155 timmar under 1½ månads tid, så är det kanske inte så konstigt att jag har abstinens. Jag bestämde mig snabbt för att göra en fanart till idag. Den här gången kommer jag inte posta den under en ”mer-knapp”, då det är en karaktär man träffar på precis i början av spelet. Jag kan väl inte säga att hon direkt ser ut som sig själv, men jag försökte i alla fall. Och jag tog Fredriks råd att börja enkelt. Jag hade en grymt avancerad bild i skallen först, men det förstod jag inte skulle funka. Inte när man är så ringrostig som jag är. T o m denna bild finns i 3 olika versioner (för jag var orolig att jag skulle förstöra nåt om jag gjorde nån liten ändring) och den tog mig ca 3 timmar att göra, samtidigt som jag lyssnade på Xenoblades soundtrack. När jag var färdig och skulle skriva min signatur var jag så skakig i handen att det kändes som det svåraste av allt. >_< Men, idag är jag faktiskt lite nöjd. ._. Jag hoppas ni gillar den. Enjoy.

2011-10-05

20 tankar kring ”Bild #5 (Xenoblade)

 1. Dea

  jamen okej då, jag måste ju kommentera när du ber så snällt. Även om jag inte har nåt mer specifikt att skriva än att den är väldigt fin. Min första tanke vara att jag skulle komma ihåg dig om jag behövde nåt vackert tecknat nån gång.
  Deas senaste bloggpost: Män-uppor

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack så hemskt mycket, det var vänligt av dig! 😀
   Oj, ja du får gärna komma ihåg mig. ^^ Nog för att jag anser mig ganska begränsad i mitt tecknande, men förhoppningsvis blir det bättre med den här övningen. 😉 Tack igen för din snälla kommentar!

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   :D:D:D:D
   YEY! You just made my day! Eller evening, eller vad som nu är rätt. ^__^
   Hursomhelst, jag hade hoppats att nån skulle tycka så om den här bilden och de detaljerna.
   Det kanske är bra att göra fanart, man kanske blir extra inspirerad då? Speciellt om man lyssnar på favoritmusiken också. 😉
   TACK FINA! <3<3<3<3

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack så hemskt mycket! 😀 Det gör mig väldigt glad att du tycker så! ^__^
   Jag hoppas kunna utvecklas ännu mer, men det är bra att jag har en grund att stå på. 🙂

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Åh tack så hemskt mycket söta du! 😀 <3
   Det här är min favoritbild än så länge och det gör mig glad att du tycker om den också.
   Nog bäst att jag sätter igång med dagens bild. :O Kram!

   Svara
 2. Daniel Jakobsson

  Följer dina en-om-dagen bilder. Gillar konceptet, att utmana sig själv till kreativitet. Funderar på nått liknande. fast musikrelaterat.
  Har inte kommenterat, dumt nog. Men Xenoblade bilder ska uppmuntras!!!

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Åh, vad kul att höra att du är här och tittar! 😀
   Kommentarer är förstås inte nödvändiga, jag blev bara lite trött på att de flesta ”mest-kommenterade”-posterna är inlägg där jag mest varit deppig och nere. Så jag kände att det vore roligt om den här posten kunde vara med och tävla om mest kommenterade. ^^
   Och nu har du varit så snäll och lämnat en kommentar! 😀 Det gör mig jätteglad. Du är en fin människa. 🙂 Ett musikprojekt låter intressant, kul om du kommer igång med det!
   Och ja, ALL HAIL XENOBLADE!!!! ;D

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge