Bild #4

När jag upptäckte att dagen började ta slut fick jag lite panik. Jag hade haft en tanke till en bild, som inte fick utvecklas ordentligt och resultatet är detta. En sorts hafsig skiss där jag använde mig av vattenfärgsverktyget i Painter 9 och jag är inte direkt familjär med det. Bilden var från början större, men jag valde att göra den lite mindre för att fokusera på det viktiga i bilden, flickan som står på klippan med vinden genom håret. Nej, jag är inte nöjd, men det var nog inte meningen den här gången.

2011-10-04

7 tankar kring ”Bild #4

  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack Jerry, vad snällt av dig att säga så. 🙂
   Jag önskar att jag hade haft lite mer tid för bilden och att jag hade kunnat visualisera motivet lite mer, då kanske det här inte bara hade blivit en kludd. 🙂 Men det kanske går att göra om på nytt, senare? 🙂

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Aw, gud vad snäll du är. ^^ Om du tyckte att den här var bra så hoppas jag verkligen att du gillar dagens bild, som jag har lagt ner sisådär 3 timmar på och fått kramp i handen av. XD

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Exakt så tänker jag också. Ville ha lite av en ”vykortskänsla” där detaljerna inte var de viktigaste, men visst hade det varit kul om jag hade haft lite mer tid och lite mer skill att kunna göra det jag ville. 🙂
   *megakram* <3<3<3<3

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge