Bild #3 (Xenoblade)

Puh, jag hann precis klart med dagens bild. Denna gång blev det lite mer pillande, men det blev inte världens snyggaste för det. Idag gav jag mig på att göra en fanart, det var länge sen! Kanske inte världens mest avancerade karaktär, men det tog ändå en stund att få honom att se ut som sig själv. 😛 Färgerna är inte helt de rätta, inte ”detaljerna” heller, men vet ni vad, jag förlåter mig själv. ;P Jag misstänker att detta kan klassas som en sorts spoiler (?) för de som inte spelat klart eller kommit långt i Xenoblade Chronicles, så jag lägger själva bilden under en ”mer-knapp”. Enjoy.

2011-10-03

6 reaktion på “Bild #3 (Xenoblade)

  1. Anna Inläggsförfattare

   Åh tack, vad glad jag blir! 😀
   Ja, det är en liten rolig utmaning, och den går bra än så länge. ^^

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Nämen åh! Vad stolt jag blir över dig som vågade! 😀 <3
   Ja, visst är han söt. ^__^ Men han såklart ännu sötare i spelet, som du kommer märka senare. 😀 Tack så mycket för din kommentar och att du gillade färgläggningen!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge