Bild #2

Lite mer än ett ansikte idag. Inte ”färdig”, såtillvida att den ena armen och foten saknas. Men, som ni redan vet vid det här laget, det handlar inte om att göra något som är ”komplett” och jag ville inte pilla mer med den med risk för att förstöra sånt jag redan tycker är bra. Jag testade att skugga bilden, men jag tyckte bättre om den såhär. Och varför stressa, jag har ju en hel månad på mig att experimentera med alla möjliga saker. Foten var lite knixig, (händer och fötter är så svåra!), men den blev helt oki till slut. Enjoy.

2011-10-02

12 reaktion på “Bild #2

  1. Anna Inläggsförfattare

   Oj, tack så hemskt mycket för de orden! 😀
   Det är så roligt att uttrycka sig i bild. Jättekul att du tycker om den!

   Svara
 1. Ina

  Oj, tycker du att fötter är SVÅRA och har gjort det där? O: Du är grymt bra 😀

  Bilden är jättefin som den är. Att den är ”ofärdig” ger den bara mer karaktär.
  Att du kan låta en bild vara och inte peta sönder den är beundransvärt. Själv kan jag inte lämna en bild innan den är just förstörd för att jag ”bara måste fixa lite till”. Åh vad många bilder jag förstört för att jag försökt skugga, färglägga eller liknande. Eller bara för att jag petat med ”en detalj till”. Tur att man kan göra sånt separat på dator numera så att man fortfarande har kvar originalet ;D Gick inte riktigt till så när jag tecknade och målade som mest för 10-7 år sedan.
  Inas senaste bloggpost: FINALLY managed to make a character that looks okay in the…

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   *^___^* *rodnar massor* Men oj, och tack! Jo men det är sant, jag tycker att fötter och händer är fasansfullt svåra, det är bara i vissa fall som jag har lyckats göra händer som jag tycker är bra och under många, många, många år gjorde jag fötter utan tår. :O Kan man fuska så kan man.

   Jag känner verkligen igen det där du säger om att pilla. XD Men det är det jag försöker öva mig på här, att göra lite snabba teckningar (minst tio minuter iofs) och få tillbaka känslan av att teckna. Det fanns en tid då jag skissade väldigt mycket, men det verkar jag inte göra längre.

   Jag tycker det skulle vara jätteskoj om du också skulle börja rita en bild per dag, som du sa på Twitter. 🙂 Och om en månad är för mycket, börja med en vecka kanske? 🙂 Stort tack för att du tycker jag är ”grym”, det värmer. *megakram*

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Oooh, vilken ära för mig!
   Du, det kommer vi fixa. 😀 Den här eller nånting annat. I fix! ^__^ Gulle!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge