Tjuvstart – bild #1

Jag orkade inte sitta och vänta till november, och varför vänta överhuvudtaget? Nu är oktober här, och jag påbörjar min lilla personliga utmaning En bild om dagen. Den här bilden började med höger öga, som jag var nöjd med, men det var svårt att hitta en huvudform som passade. Till slut tyckte jag ändå att jag fått till ett sött anlete. Jag sket i håret, mest för att jag inte fick till det som jag ville, och tanken med det här lilla projektet är heller inte att sitta och stressa över saker och försöka få dem att bli perfekta. Målet är att generera en bild per dag i en månad, oavsett hur fin eller ful den blir. Enjoy.

2011-10-01

6 tankar kring ”Tjuvstart – bild #1

  1. Anna Inläggsförfattare

   Aw, tack! Vad glad jag blir! 😀 ^_____^ *kramar* Munnen var lite av ett test, men jag är glad att den blev lyckad! 😀

   Om det här ska ses som en bra start, så hoppas jag verkligen att fortsättningen blir bra också. ^^ Tack! <3<3

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack så hemskt mycket! 🙂
   Nej, jag använder Painter IX när jag tecknar (för det mesta) och detta var bara verktyget ”airbrush” och svart färg. 🙂

   Svara
    1. Anna Inläggsförfattare

     Ja alltså, jag använder ju inte en riktig airbrush. Jag använder min Wacom tablet när jag tecknar och Painter är bara att väldigt avancerat program som simulerar i stort sett alla typer av medier som man kan teckna med, allt från blyerts och kol till burkspray och vattenfärg.

     Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge