Laser tar en paus

Med posten kom idag ett kuvert med ett papper som sa att tidningen Laser tar en paus och min prenumeration kommer att avslutas. (Huruvida jag får tillbaka mina pengar nämns inte.) På ett sätt var det väl väntat, numret som nog skulle ha utkommit här i september uteblev istället.

Jag känner mig besviken, inte på de eldsjälar som jobbar med tidningen och sajten (som fortfarande uppdateras) – utan på Bonniers. Hur kan man efter ett enda nummer besluta sig för att ta en paus? Ja, det första numret kunde ha varit bättre på vissa sätt, men med en relativt oerfaren redaktion och tuffa deadlines så kanske man inte kan vänta sig så mycket annat. Och vad trodde Bonniers, att på den redan trånga tidningsmarknaden kunna håva in miljoner innan man ens har hunnit hitta sin nisch? Att man utan att pusha för sin nya produkt automatiskt ska hitta till varenda gamers hand?

Nåja, framtiden får väl utvisa vad det blir av Laser. Förhoppningsvis så tar Bonniers sitt förnuft till fånga och vågar satsa helhjärtat.

Klicka för att förstora

6 reaktion på “Laser tar en paus

 1. Monika

  Synd men väntat, tidningen var ju inte så revolutionerande direkt men de borde fått chansen att göra fler nummer för att hitta sin form, precis som du nämner. Det är väl problemet med ett förlag i ryggen, lättare för dem som driver allt själva att kunna besluta exakt hur allt ska se ut…

  Bonnier borde ha satsat mer på att få in spelnyheter i Expressen istället.

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Ja, tydligen är Bonniers inte ett förlag man ska vända sig till om det är spel det handlar om. 😛
   Om de inte ens kan få in spelnyheter i Expressen så blir man ju både ledsen och bestört att de först verkade vilja satsa på detta, men sedan inte alls bry sig. :/ I are disappoint.

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Jag har också mer att säga om detta, egentligen, men ville hålla det rent med respekt för Christoffer och alla andra.

   Det är i alla fall hemskt tråkigt att det blivit såhär, det var inte den framtid jag ville se för Laser.

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Jag tycker att Bonnier sjabblar något fantastiskt. Här har man chansen att göra något bra och så går de istället och ”begraver” hela projektet. Skandal är vad jag vill kalla det.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge