En bild om dagen

Det närmar sig ”den månaden” igen. November. NaNoWriMo – National Novelist Writing Month – då man ska skriva 50000 ord på en månad.

Förra året var jag med och jag segrade. Den här gången tror jag inte att det finns nånting som jag kan skriva. Borde ju inte skriva samma sak igen, även om jag skulle behöva. Jag funderar på att göra en egen grej istället, men utnyttja peppen (?) som finns.

Eftersom jag ritar alldeles för sällan och egentligen behöver ett utlopp för alla tankar, funderingar, känslor, humörsvängningar och så vidare, så tänkte jag att det kanske kan vara en idé att rita en bild varje dag i november. En sån grej skulle tillåta mig att inte rita ”perfekt”, tillåta mig själv att inte rita klart. Bara det blir nånting. 10 minuter minst ska jag spendera på varje teckning. Det kanske blir bra, det kanske blir dåligt. Det spelar ingen roll. Visionen är att jag ska lära mig nåt och hitta tillbaka till mitt tecknande.

Bilderna kommer förstås att postas här, även om de ser ut som skit. Så får jag öva mig på att inte skämmas för det jag gör.

Jag tror att det är möjligt. Jag hoppas det. För det vore kul om jag detta år kunde göra något mer än bara bilden här nedan, som blev till i januari.

You Wanted Love

Bilden är tagen från min tecknings-hemsida The Nordic Light.

13 reaktion på “En bild om dagen

  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack för pepp! Ja, jag ska baske mig ta och göra det här. 🙂 Jag är trött på att inte teckna lika mycket som jag gjorde förut, lika bra att göra nåt åt det.

   Svara
 1. Ina

  Åååh, sånt här är kul. Jag borde också. Ett blogginlägg om dagen var ju faktiskt okej, en ”speedpaint” eller liknande om dagen borde jag också kunna göra.

  Hejar på dig! 🙂

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack! Jag kanske börjar i oktober till och med. Vi får se. 😀 Men det känns som ett roligt projekt. Hoppas jag inte får idétorka bara. ^^;;;; *kram*

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Åh, tack, vad kul att höra att du gillar mina teckningar. 😀
   Jag tror faktiskt att jag ska sätta igång lite tidigare t o m, redan nu i oktober. Wee! ^^

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Åhå, jamen det är ingen fara, bättre sent än aldrig. 🙂
   Kul att du gillar idén! I’mma gonna do it! ;D

   Svara
 2. Pingback: Tjuvstart – bild #1

  1. Anna Inläggsförfattare

   Woho! Det är skoj, lite jobbigt också, men vilken utmaning är inte det. 😉
   Kanske under december månad, eller rent utav nästa år. 🙂 Tid finns det ju i alla fall!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge