Nystart

Det har varit tyst här igen. Förklaringen är ganska enkel. Sedan 18 augusti har jag spenderat nästan all min vakna tid åt Xenoblade Chronicles. Vill ni veta vad jag tycker om det är det bäst att läsa min recension hos Level 7. Men idag är första dagen som jag inte kommer att hålla i en handkontroll det sista jag gör innan jag somnar. Det är lite sorgligt, och jag känner mig genast skyldig, men jag har mina anledningar. Idag, direkt efter jobbet, tränade jag för första gången! Ninjapojken var också med, och först spenderade jag 20 minuter på en spinning-cykel, och sedan nästan en timmes styrketräning. Jag hade promenerat till gymmet i rask takt och vi gick hem också. Bra! Då fick man upp lite flås. Lite mör känner jag mig, får se om det blir värre imorrn. Nu är jag i alla fall igång och det känns himla bra! När vi kom hem blev det mat, tvätt och disk och nu detta fattiga lilla blogginlägg, som ändå konstaterar att jag är på g. En nystart om man så vill. På torsdag ska jag simma. 🙂 Yey!

9 tankar kring ”Nystart

 1. Hanna

  Duktig du! Nu är det bara att fortsätta! 🙂

  Jag har också börjat komma igång, har varit på ett par yoga-pass de senaste veckorna. Tro för all del inte den som säger att yoga är mesigt, den träningsvärk jag har i vaderna nu är inte att leka med… 😀
  Hannas senaste bloggpost: Jag säger: Meep!

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Ja! 😀 Jag känner mig riktigt pepp inför torsdag. Ska bli så skönt att simma igen!

   Låter toppen med yoga! Det bästa med att träna är att hitta nåt man tycker om att göra. Annars struntar man i det. 🙂

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Haha, ja, det såklart! 😀 Tack, det känns roligt att vara igång. Ser fram emot att simma imorrn! 😀

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge