Vikten av att spela

Denna söndag var tänkt att gå i spelens tecken. Nu är dagen snart slut och inte en sekund har gått till Tales of Vesperia. Jag har spelat 70+ timmar av det och har spenderat en ohygglig massa tid på sidequests på senaste, trots att det aldrig var tanken. Men så blev det. Det känns som att jag prokrastinerar att möta slutet, trots att det är dit jag vill, så att jag kan börja spela nåt annat. Inte för att jag har tråkigt med Vesperia, nej nej, men visst kan jag tycka att mina tankar för två år sedan står sig rätt bra än idag. Hursomhelst, imorrn är det ny månad, närmare bestämt augusti. Jag ska ge mig fan på att spela lite varje dag, även om det så bara rör sig om 15 minuter! Allting räknas! Så kanske jag har klarat Vesperia innan nästa vecka är slut. Pepp? Pepp!

Don't sleep on the job, Yuri... O_o

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge