Säng, säng, säng…

I två dagar har jag gått omkring som i ett töcken. Igår kväll blev jag helt kravalltrött (som en viss Fredrik uttrycker det ;)) och lade mig i sängen för att läsa. Det tog inte många minuter tills ögonlocken blev tunga som bly. Bestämde mig för att sova. Vaknade två timmar senare, gick upp för att stänga av datorn, något som gjorde mig yr och illamående. Tillbaka i sängen slocknade jag ganska snabbt, vaknade igen tjugo över fem, men somnade återigen om och stegade upp först tjugo över åtta imorse. Men trots att jag fick ett halvt dygns sömn så har känt mig konstig och seg under hela dagen. Tiden har rullat på, men jag har inte hängt med i svängarna. Regnet har varit ihärdigt, hela natten och hela förmiddagen. Jag noterar att folk i söder pratar om åska på Twitter nu på kvällen, kanske kommer den och hälsar på här imorgon. Har funderat lite på var den här extrema tröttheten och hängigheten kommer ifrån. Jag känner mig inte förkyld eller så, men funderar om det kan vara sockerabstinens. Försöker avvänja mig från godis och det är ju inte det lättaste. Sockerberoendet kan snärja en ganska hårt. När jag nu varit utan sötsaker i några dagar, så märks det tydligen på en gång. Det är i alla fall min gissning. ^^ Jag har inte orkat spela nåt idag, vilket är tråkigt förstås, men har orkat med diverse hushållssysslor (diska, handla, laga mat) och lagt upp några äldre GRRLGAMER-recensioner på RPGaiden. Har precis ätit min middag och den satt klockrent. Det blir minsann ett foto den här gången också. 😉 Imorgon ska jag träffa Ninjapojken och hitta på mys. Undrar vad det blir. 🙂

Kokt potatis med köttfärsbiffar, lingonsylt och hemmagjord gräddsås.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge