Underbart är kort

Mötte Ninjapojken vid Gullmarsplan en kortis efter jobbet. Ville träffas för att jag hade nåt att ge honom. Igår bakade jag muffins, som blev mycket bättre än de för några dagar sedan. Bestämde mig för att packa ner några och överraska med.

Han blev jätteglad. ♥ Vårt möte varade kanske 10-15 minuter och det var svårt att släppa taget för att åka hem till mig. Hade gärna hängt med hem till honom en sväng, bara för att få vara nära ett tag till, men jag hade saker att göra. Han föreslog att vi ses imorrn istället. Då ska vi gå och handla Magic-kort. 🙂 Hell yes!

Ninjapojken fick en hjärteburk...

...som innehöll hallonmuffins - version 2!

Inser att inläggets titel är en ordvits, utan att det var planerat… Underbart är kort – för den korta stund vi sågs. Underbart är kort – för de Magic-korten vi ska köpa. Älskar det spelet! 😀

7 reaktion på “Underbart är kort

  1. Anna Inläggsförfattare

   Jag vet inte, antagligen för många kronor. 😀
   Jag upptäckte inte Magic förrän jag blev tillsammans med Ninjapojken. Det var han som introducerade det för mig. Jag fattade inte charmen innan. Jag har inte spenderat så mycket pengar på kort (ännu) och han är snäll och brukar köpa booster packs till mig. Dessutom fixade han mitt konto på Magic Online. :O Just nu är jag väldigt nöjd med min svarta lek, både i datorn och IRL. Ninjapojken har svårt att slå mig nu. Senast vann jag 7 ggr på raken online. 😉
   Det mesta jag betalat för ett kort var 90 kr. Inte så farligt, eller? 😀 Vad är det mesta du har spenderat på ett enda kort?

   Svara
 1. Robert

  Vilket mysigt inlägg. Jag är så tjockskallig att jag aldrig hade upptäckt ordvitsen ;).
  Önskar jag kunde hitta ett kortspel att spela igen. Har dock ingen som vill här hemma. Har dock aldrig spelat Magic, utan har kört sidospår son pokemon och wow. :p

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Vet du, jag testade också WoW-kortspelet, men då hade jag redan kört Magic ett tag. Jag tyckte att det var tråkigt och dessutom är korten asfula. 😛 Men det är ju bara min åsikt. 😀 Jag är ju ganska anti allt som är WoW också… 😉

   Svara
 2. Ina

  Sååå fin låda, och innehållet ser ju sååå omnomnomigt ut! 😀
  Har likt Robert inte spelat Magic, men lagt ner hundralappar (och mer) på WoW TCG och Pokémon. Kort är kul! Lite synd bara att min sambo inte är riktigt lika förtjust 😛 Kul att ni kan spela ihop, du och ninjapojken ^^

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Aw vad synd. Men tänk om han skulle gilla Magic?! 😀 Mycket coolare artwork. ;D
   Hade jag kunnat bjuda dig på muffins hade jag gjort det! 😀 <3

   Svara
   1. Ina

    Han skulle definitivt inte gilla att vi lade ut ännu mer pengar 😉 Han är inte så mycket för annat än tv-spel/datorspel överlag så det är inte så troligt. Dessutom är han ju WoWare så han diggar (de flesta av) WoW-kortens artwork 😀

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge