Speltankar och mat

Det känns riktigt konstigt att gå tillbaka till jobbet efter semestern imorgon. Men, duktig som jag är (om man nu får säga så), så har jag lagat mat och gjort två matlådor. Mums! Jag hade hoppats att jag skulle klarat av Tales of Vesperia innan jobbet började igen, men så verkar inte bli fallet. Och ju närmare jag kommer slutet, desto mer börjar tankarna spinna om vilket spel jag ska spela härnäst. Ett annat oavklarat spel i min hylla är, dessvärre, Wild ARMs 3. Det är dags att göra slag i saken och ge det spelet den tid det förtjänar. Hellre det än att börja spela om nånting man redan har klarat för länge sen, eller? Som Tales of Symphonia… Skulle verkligen vilja spela det igen. Eller varför inte Tales of Eternia? Eller Stella Deus. Och alla nya spel jag inte ens har rört än. Som Tactics Ogre. Eller Ys the Oath in Felghana. Hm, det här tål att tänkas på. Att det ska vara så svårt att välja ibland.

Bandspaghetti och köttfärssås med strimlade morötter. Gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge