Det räckte inte med en gång

Mitt VISA-kort har kapats igen. Hittade en summa på drygt 50 kr från Netflix på mitt kontoutdrag. Jag har aldrig använt den tjänsten, men vet att den finns på PS3. Och ja, vi vet ju alla vad Sony utsattes för så hej och hå, nu har jag spärrat mitt kort. Sista gången jag lägger in kontoinformation, hädanefter blir det koder värda pengar. Mitt nya kort kommer i mitten av nästa vecka, alltid bra att sånt här händer innan helger. Men men, jag ska inte hänga läpp, det var inga stora summor de hunnit roffa åt sig, bara en sketen film för 8 dollar. Jag har dessutom hunnit betala mina räkningar och köpt ett SL-kort. Det löser sig. Kanske blir lite knapert med mat, men det får gå.

—–

Igår var en bra dag. Hade ett sista besök hos min psykolog (ja tänk, jag har gått hos både psykolog och kurator samtidigt!) och tog min andra TBE-spruta. Fina Hanna kom och hälsade på, godkände min soffa, åt mat som jag lagade och lyssnade på mitt pladdrande. Dessutom var jag duktig igår. Fick saker sagda. På riktigt. Kände mig stark efter det, som att jag åstadkommit nånting. Istället för att bara sitta i ett hörn och hålla käften och må sämre inombords så gjorde jag mig hörd. Jag behöver det. Jag kan inte fortsätta att vara ”liten och ynklig” när det inte alls är sån jag är. Folk verkar ha ett väldigt konstigt intryck av mig. Som att jag är rädd, ledsen och tårögd hela tiden. Hell no! Precis som alla andra kan jag vara ledsen, men jag är för det mesta glad, fast viktigast av allt – ibland är jag arg. Bara att det sällan har fått synas. När jag sen exploderar, då är jag inte nådig, det är därför det är viktigt att kunna hantera det jag tycker och tänker lite åt gången.

Aja, ingen vet vad jag snackar om, men kontentan i alla fall är att jag är bra. Fear me. ;P

4 tankar kring ”Det räckte inte med en gång

 1. Ninjamalin

  Men usch, känns ju ändå aldrig bra när någon har fått tag i ens kontoinformation… Inte kul alls. Men det löser sig iaf, och som du säger så var det ju inga stora summor. Dock att man får en uppfattning av vilka jävla idioter det finns här i världen.

  Och ja, du ÄR bra! 😀

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Nä, det är ju inte så roligt när sånt här händer, men som tur var blev ingen större skada skedd. 🙂 Och jag klarar mig ganska bra utan kortet just nu, lever lite på Ninjapojken 😉 och känner mig allmänt rik eftersom jag inte kan slösa. XD

   Tack! 😀 Nu blev jag glad! *kram*

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge