Åh nej…

Vi har varit tillsammans länge nu, i över ett år. Men jag är ombytlig. Jag letar efter nåt nytt, ibland utan att veta det. Och nu, som en blixt från klar himmel, har ha-begäret satt klorna i mig. Det är inte som att jag behöver byta, men jag tror att jag vill. En ny relation kommer inte erbjuda så stora nyheter, och snart går man i samma gamla invanda spår igen. Men… hur kan man tacka nej till detta?

Jag talar förstås om nya HTC Sensation. Vad trodde ni? ;P

Jag gillar, nej jag älskar, min HTC Desire. Den är min bästa vän, med mig i ur och skur. Ändå kan jag känna en längtan efter Sensation. Sån här har jag alltid varit. Jag kanske håller mig i skinnet för tillfället, den har ju precis släppts, men sannolikt kommer jag drömma våta drömmar om den här snyggingen framöver…

7 reaktion på “Åh nej…

 1. Lunandrez

  Jag har gått i tankarna på senare tid om jag skall se till att skaffa mig en smartphone, förmodligen en iPhone 4 i så fall, men det slutar alltid med att jag känner att det är ett behov jag skapar i så fall snarare än ett jag har, för jag klarar mig fortfarande bra med min dumbphone (en Sony Ericsson K810i) för att ringa, SMSa och surfa lite annat smått också. Fast det hade ju varit väldigt mycket smidigare med en smartphone, och man kan ju underhålla sig med så mycket annat också – spel som bara dyker upp till just iPhone-marknaden, till exempel, som inte är så pjåkiga.

  Å andra sidan så kan ju ju köpa mig en 360 Slim och en Nintendo 3DS till priset av en iPhone… det är lite så tankarna blir till sist också. Varför ska jag punga ut så mycket för en mobil när jag kan få roligare saker för det? 😀 Nä, skaffar jag en smartphone blir det nog ett billigt alternativ (men ändå jäkligt bra utifrån vad jag hört) som ZTE Blade, Android-marknaden är väl rätt schysst också (och har gått uppåt på sistone om jag förstått det rätt)? 🙂

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tycker att du helt klart ska satsa på en Android istället för en iPhone. 🙂 Hellre fritt än låst. Ninjapojken har haft iPhone länge, nu har han 4:an, men han gillar den inte. XD Jag behövde väl inte heller en smartphone, men det är bra att ha kartor ibland om man är på väg nånstans, det är skönt att ha Twitter tillgängligt, skönt att kunna kolla och skicka mail om det behövs, bra med Spotify ibland (om man har premium) och överlag så tycker jag bara att det är bättre. Men min förvandling från dumb till smart var inte det lättaste, ett tag försökte jag gå tillbaka, men insåg att jag hade blivit frälst av enkelheten i att skriva SMS. Men, vill du hellre köpa en konsol och spel, så ska du förstås göra det! 😀 Spel borde alltid komma först. ^__^

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Måste kolla hur det ser ut med att skaffa denna mobil med ett nytt abonnemang eller nåt. 😉 Jag tål inte att suktas för längre! If I see something I want – I get it!

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Haha! 😀 Jag kommer nog go crazy vilken dag som helst känns det som. Tack för input! ^^

   Svara
 2. Pingback: När det kliar i fingrarna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge