Vårnytt

Eller, det kanske inte är vår längre. Det kanske är sommar nu. Jag tycker att våren får mindre och mindre tid på sig. 🙁

I fredags kom min nya soffa som jag köpte för 1½ vecka sedan. Det kan tyckas vara ett impulsköp men jag har funderat länge på att skaffa en ny, som framför allt har bra sittkomfort, då den gamla inte gjorde några underverk för min redan dåliga rygg. Och sitter man som jag och gejmar större delen av tiden, ja, då blir det ett problem. Jag ser den här soffan som en investering, den kostade lika mycket som 10 naprapatbesök och jag tror jag kommer tjäna in de pengarna ganska fort. När den nya soffan var på plats så insåg jag att det gamla soffbordet och mattan jag hade inte längre funkade. Så idag bar det iväg till IKEA med mamma och pappa. Effektiva som vi är var vi igenom varuhuset på 20 minuter och avslutade shoppingturen med pizza och korv. Så började jag känna mig lite konstig – först tyckte jag att det vibrerade i marken, sen började jag svettas, jag tappade mer och mer av min hörsel (det var som att ha bomull i öronen eller höra folk genom ett filter och det susade och tjöt) och blev svagare och svagare. Det var blodtrycksfall. Jag har förvisso lågt blodtryck men jag har aldrig svimmat till 100%. Det närmsta jag kommit är när jag var ca 11-12 år, tappade synen för en kort stund och benen vek sig men jag lyckades hamna i en sittande position. Nu lyckades jag också hitta nånstans att sitta, innan jag damp i golvet, men jag var å andra sidan redo att sätta mig på IKEAs skitiga betonggolv om det skulle få mig att må bättre. Tyckte det var lite konstigt att det där hände, jag hade ätit frukost, jag var inte stressad – kanske hade det med värmen att göra? Nåja, all’s well that ends well. 🙂 Och nu har jag ju fått hem mina möbler och jag tycker det blev himla fint.

Nya soffan, tillsammans med nytt bord och ny matta. Rasmus är med på ett hörn också. 😉

6 reaktion på “Vårnytt

 1. Hanna

  Huga, blodtrycksfall är aldrig roliga. Tur att det slutade väl. Du får ta hand om dig!

  Soffan ser urtjusig ut! Jag kommer gärna och provsitter den vid tillfälle. *hint hint* ;D
  Hannas senaste bloggpost: Hiss!

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Ja! Det vore urkul om du kom och provsatt! 😀 Men här är så varmt att jag knappt tror att folk vill komma innanför dörren! :O Men ja, soffsittande ska det bli. Promise. 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge