Hemmafix

I mitt vardagsrum står nu två skrivbord. Det nyaste tillhör Ninjapojken. 🙂 I en effektiv tur till IKEA tidigare idag norpade vi bord och stol och nu har hans dator en plats att vara. Den datorn satte faktiskt jag ihop, lite med hans hjälp förstås, men ändå! 😀 Skillat. ^^ Man kanske får för sig att det ser trångt och klumpigt ut, men det blev faktiskt väldigt bra. Jag är nöjd och det tror jag att han också är. 🙂

Det är svårt att tro att det bara är söndag än så länge. Igår var jobbdag förstås, precis som alla lördagar, och efter det åkte jag för att hälsa på hos Hanna och Janne i deras nybyggda hyresrätt. Jättefin är den, bra läge, bra kommunikationer, det är skönt att se dem så lyckliga tillsammans. I harmoni. Förutom mig själv var även Jennie där. Det blir alltid mycket skratt och prat i dessa människors sällskap, jag önskar verkligen att vi kunde ses oftare. ♥

Jag imponerar mig själv med hur långt jag har hunnit i Xenogears denna vecka. 20 timmar redan! Hur är det möjligt?! Jag som har varit uppbokad till höger och vänster, jobbat och stått i. Nåja, jag klagar inte, jag är sjukt glad över att hinna spela i vardagen. 🙂 På onsdag är det Legends i Konserthuset, det ser jag fram emot. Och gissa vad, denna vecka jobbar jag bara en enda dag. ;D Lyx!

6 reaktion på “Hemmafix

  1. Anna Inläggsförfattare

   Alltså, jag verkar inte längre få mail om att det kommit nya kommentarer hit, jag hade missat detta totalt! :O Så, tack för kommentar! 😀 Det var kul att bygga dator (förstås!) och roligt att bygga IKEA-möbler också. ^^

   Jag hoppas att vi kan svänga ihop en spelkväll nån gång snart. 🙂 Smallworld spelas gärna med 4-6 personer. 🙂 Och så finns det ju en massa annat kul också. ^^

   Svara
 1. Becca

  Skoj! Vad duktig du är som sätter ihop datorer och allt också 😀 *impad*

  Roligt att du har hunnit med så mycket spelande redan, och tänk vad du kommer hinna med nu i veckan. Duktig du! <3
  Beccas senaste bloggpost: Förresten

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   😀 Ja, vem kunde tro att jag skulle våga sätta ihop en dator liksom! Jag har sett det göras förut, och det är inte sådär jättesvårt, viktigast är att ha rätt prylar först och främst. 😉 Men Ninjapojken var ett bra stöd och han var heller inte orolig för att jag skulle förstöra något. Det hjälpte! 😀

   Ja, det har verkligen flutit på fint med spelandet. 😀 Det är roligt! Hm, frågan är om jag orkar göra potatisgratäng ikväll. Jag ska på konsert imorrn och det känns inte så kul att ha en tom matlåda med sig då. XD Äsch, jag får köpa nån mat på ICA eller nåt, det löser sig alltid. 😀

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Ja, det är superhärligt med ledigt! 😀 Visserligen sitter jag ju inne mest, trots det fina vädret, men det är inte alltid man får sånna här spelchanser ändå! Och snart är det ändå semester och då kommer jag få sol. 😉 Och idag tror jag banne mig att jag ska unna mig lite chips och choklad. 😀 Är det fredag så är det! ;D

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge