Ut med det gamla och in med det… gamla?

Eftersom jag gick miste om chansen att köpa en vit PSP Go när de fortfarande fanns, så beslutade jag mig hastigt och lustigt i förra veckan att köpa en vit PSP 3000. Ni vet, sånna impulser man kan få ibland. Det fanns bara en kvar hos Webhallen. Jag hade sett den där tidigare och kunde liksom inte förstå att den fortfarande fanns kvar. Så jag norpade den, skaffade dessutom ett extra ex av Tactics Ogre – Let Us Cling Together och ett 8GB minneskort. Idag kom paketet!

Yey, saker jag redan har! 😀

Istället för att lägga ner pengar på en 3DS, eller spara mina slantar för en NGP, så köper jag sånt jag redan äger. Well, det är så jag fungerar. Tactics Ogre var billigt, och det kan aldrig skada att ha ett oöppnat Premium Edition box-set i sin hylla, bara för att titta på och beundra. Och även om jag redan har 2 PSP:or, så inte fan spelar det nån roll om jag köper ett till! (Dessutom är ett av de gamla PSP:orna ifrån 2000-serien, WTF liksom. ;D)

Bra tajmat av Posten. Hela dagen har jag sprungit runt och vårstädat. Jag har strukturerat min spelhylla, tagit ut alla spel, dammsugit hyllorna (och spelen!) och lägenheten, svabbat köksgolvet, slängt en massa skräp, diskat en stor disk och bara varit allmänt duktig. Då är det bra med lite dubletter. 🙂

6 reaktion på “Ut med det gamla och in med det… gamla?

  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack! 😀 Nej, spel och konsoler blir det nog aldrig för många av. XD
   Det var länge sen vi pratade nu! Har inte sett dig på MSN på ett tag… Hoppas vi springer på varandra framöver. 🙂

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Jag är förstås inte världsbäst på att logga in på MSN men jag har försökt göra det oftare men jag verkar visst missa dig ändå!

   Ska du gå på Legends-konserten på onsdag? 🙂

   Svara
 1. Christoffer

  Attans!

  Nope, det ska jag inte. Var däremot i Stockholm i fredags och gick på en utställning om Japan med farmor och farfar. Väldigt intressant. Historisk utställning med mycket gamla föremål.

  Men det bästa var att det jobbade en japanska på museets café (skitsöt!) så jag beställde på japanska varpå hon lyste upp som en sol, hihi ^^

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Men hallå! Om du snubblar förbi Sthlm fler gånger så kanske vi kan ses nån dag? Ta en fika eller så, om du vill. 🙂 Det är bara att höra av dig om du vet att du ska hit, så kanske vi kan styra upp nåt.

   Härligt med utställning! Jag går alldeles för sällan på museer och liknande men jag var faktiskt och såg Terracotta-armén. 🙂

   Oh! En söt japanska! 😀 Så roligt! Du frågade henne inte om hennes nummer? 😉 Kul att du kunde få öva lite i språket på hemmaplan. 😀

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge