Nytt crap

Jag gillar att handla saker, det kanske ni har märkt. Jag kanske har ett hål i själen som måste fyllas, vad vet jag. Eller ett hål i bokhyllan. 😛 Det var dags att byta ut min Crapbox Elite mot en Crapbox Slim. Mest för att dess färg passar bättre med andra saker i bokhyllan och att den ska vara tystare. Min gamla har Ninjapojkens brorsa tagit över. Köpte den nya för länge sen men plockade upp den i onsdags när sovrummet blev möblerat igen. Och här är den!

Ooh, shiny! Ooh, crappy!

Närå, den är väl snäll. Tror jag. Har inte hunnit spela på den än. Mass Effect 2 får vänta, jo så är det faktiskt. Jag kommer ta hand om min nya konsol, trots att jag inte är ett alltför stort fan. Moving on!

Till slut föll även jag för min kompis Fredriks nästan fanatiska lovord om Demon’s Souls och köpte spelet. Det var billigt. Jag vet inte när jag kommer spela det. Kanske inte detta år. Hm. Kanske när jag är pensionär. Nä, men tidigare än så vore väl att uppskatta. Men, bättre att äga spelet istället för att aldrig kunna få tag på det för att det är out of print! (Eller hur Fredrik… ;))

Ser nästan mörkt och läskigt ut...

Igår var jag hemma hos föräldrarna tillsammans med brorsan. Vi fick god mat (oxfilé!), muffins, ost och kex, chips och godis. Oj. Vi tittade på schlager och hade roligt. (Är för övrigt helt chockad över Sveriges placering, fattade inte att någon kunde rösta på oss!) Vi såg också på en gammal inspelning från julen 1988. Då var jag 6½ år och min brorsa ett halvår drygt. XD Det är fan hemskt att se sig själv som liten, jag tyckte jag var en riktig brat, men mamma och pappa försvarade mig. XD Jag är inte så snäll mot mig själv, sitta där 21 år senare och såga mig själv. :/ Hm, nåja. Lite söt kanske jag var. Fint hår hade jag i alla fall…

4 reaktion på “Nytt crap

  1. Anna Inläggsförfattare

   Skicka dem ett brev omedelbart och kräv provision!
   Hm, men jag vill ju helst slippa onlineläget… Det såg så märkligt ut i videorecensionen jag såg på GameTrailers. :/ Aja, vi får se. Nier känns som att det ligger närmare att spela i år. :O *stress*

   Ninjakommentar! ;D

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Nice! 😀 All silvery and shiny.
   Good for you! That will go well with your new house! 😀

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge