Värsta väggen

For the record, jag kommer ställa in mina möbler i mitt sovrum idag. Tjoho! tänker ni, sovrummet är färdigt.

Nej.

Hade en ny målare här förra veckan. På tisdagen sa han att han skulle höra av sig på onsdagen. Det har nu gått en vecka. Föreningen ska byta fönster framöver, kanske redan nu till hösten, och det finns alltid en risk att väggarna kan bli skadade då. Alltså lika bra att ställa in möblerna som det är nu och göra om väggarna efter fönsterbytet. Smart tänkt. Så, om den där målaren lyckas höra av sig till mig igen så säger jag att vi skjuter på arbetet. Då hinner jag spara mer pengar dessutom. Också smart. Men om han inte hör av sig så skiter väl jag i honom och letar reda på nån annan.

Åh denna byggbransch, hur jag hatar den!

2½ månad utan sovrum. Undrar om det kommer kännas konstigt att sova där igen…

Väggen med alla sprickor. Det är typ 5 stycken, varav 3 som syns hiskeligt bra. Klicka om du törs.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge