Vårkänslor

Det är väldigt många runt omkring mig som fyller år just i maj. Natalia fyller år den 3:e, min bror den 6:e, mamma den 12:e och pappa den 14:e. Igår var jag och Ninjapojken hos Natalia för att fira henne lite i efterskott. Hon hade bakat en chokladtårta och en jättesmarrig morotskaka, som var nästan uppätna när vi kom, därför får ni inga bilder. Jag hade jobbat hela dagen och hade inte ätit vare sig frukost eller lunch, så jag blev lite snurrig, glad och högljudd (mer än vanligt, tänka sig), när jag på tom mage hällde i mig tre glas med cola och whiskey. (Ninjapojken sa att det var fyra men jag tror han ljuger!) Hursomhelst så satt vi i grönskan i strålande sol, pratade, skrattade och flamsade med en massa roliga människor. Sen drog jag och Ninjapojken iväg till stan och en indisk restaurang vid namn Ellora. Den var fantastisk! Maten var otroligt god och prisvärd, portionerna var superstora och både stämning och service inne på restaurangen var oklanderliga. Så gott!

Idag har jag också jobbat, men jag är glad i hågen ändå! Hela den här veckan har jag haft riktigt bra flyt måste jag säga. Eller så skapar jag min egen lycka, så kan det också vara. Tyckte jag förtjänade lite smått och gott så efter jobbet åkte jag och handlade på Kicks. Investerade i en ny hårborste, vilket inte är helt fel när min gamla hade 12 år på nacken eller så. XD Passade på att köpa nytt läppglans och en liten tub med primer.

Klet på tub.

Oj så tjejig man kan vara då! Men så hämtade jag ett paket från Webhallen som räddade dagen (?), min svarta Classic Controller Pro till Wii hade kommit. Fast när jag kommer spela på Wii igen vet jag inte. Förmodligen när Xenoblade släpps. XD Nu räcker det med bloggande, dags att spela vidare på FF IV: The After Years!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge