Oinspirerat

Sovrummet är inte klart och det är osäkert när det kan bli det. Målaren som hjälpte mig är inte längre involverad i arbetet, så nu gäller det för mig att hitta en målare som kan färdigställa väggarna. Vem vet hur länge till jag kommer husera i mitt vardagsrum och ha resten av lägenheten fylld med stora möbler? :/

För tillfället spelar jag FF IV till PSP. Det är bra, men jag kan inte säga att jag känner mig lyrisk över upplevelsen. Kan tänkas vara recensions-stress. Eller att jag har för goda minnen av samma spel till Nintendo DS. Överlag så känner jag mig ganska disträ. Det går liksom inte att ta tag i saker när lägenheten är ett virrvarr och motgångarna har hopat sig under en tid. Nu är jag visserligen på väg ut ur dimman.

När jag är klar med FF IV blir det förmodligen Xenogears jag sätter tänderna i. Jag vill verkligen djupdyka i det spelet igen.

Klockan är sent. Typ. Jag vill inte sova, men jag vill inte vara vaken heller. Känner mig så trött och grå.

8 tankar kring ”Oinspirerat

  1. Anna Inläggsförfattare

   Jag ska dyka som en tok! Svanhopp even!
   Undrar verkligen vad jag kommer tycka, om minnena jag har stämmer, eller om jag kommer lyfta på ett och annat ögonbryn. 🙂

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Jag pallar en viss sorts stök, mitt stök, som bara jag hittar i, men jag antar att det är så för de flesta. 🙂 Men den här typen av stök… och begränsat livsutrymme… det tär verkligen. Har i alla fall fått tag på en målare som ska komma över imorrn och kolla på rummet så förhoppningsvis flyttar jag in igen inom två veckor! 😀

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge