Den lediga veckan

Kan lika gärna börja med att säga att jag är deppig – orsak känns egentligen oviktigt. Igår kom jag hem från sommarstället. Det var riktigt skönt att vara där och möta våren, varje dag knoppades mer och mer. Jag blev däremot sämre och sämre då jag åkte på nån sorts förkylning från helvetet. Febern är i alla fall borta nu, men snor, slem och hosta är det jag inleder denna vår med. Superkul. Igår var det också dags för mig och mina föräldrar att sätta in alla möbler i mitt rum. Trodde jag. Tro fan att det har uppstått sprickor i väggarna, igen! På tre ställen! Så, planen gick i stöpet och möblerna står fortfarande utspridda i lägenheten. Det här är förstås oacceptabelt. Jag har betalat överpris för detta arbete, skitsamma att ROT-avdraget gör det lite billigare, men det är fortfarande för mycket och dessutom är ju underarbetet undermåligt, det fattar ju t o m jag! Mamma ska hjälpa mig få tag på en besiktningsman i nästa vecka. Målaren har själv sagt ”vi gör om det tills du blir nöjd” förra gången han var här och konstaterade dåvarande sprickor och ådringar i väggarna. Det låter ju toppen, men jag har ett annat förslag. How about: att man gör ett vettigt grundjobb från början?! Så slipper det dra ut på tiden! Så att jag kan använda mitt sovrum igen! Så att jag slipper leva i denna konstanta röra! >_< Det enda positiva med detta är att ryggskottet jag fick för två veckor sen, hindrade mig från att sätta in möblerna redan då. Hade jag gjort det hade jag nog inte märkt sprickorna förrän långt senare och då kan ju alltid nån vara där och påstå att man har orsakat det själv. Så, tack ryggskott och tack semester för att rummet stått tomt så att det här uppdagades i rättan tid! >P

Oki, nog med klagan nu, alla ni som läser detta fattar redan att det här är skit. Jag kan ta upp nåt roligt istället. T ex det faktum att jag hunnit spela snart 33 timmar av Radiant Historia under ledigheten. Vilken liten pärla det spelet är! Jag kan också bjuda på lite bilder från vistelsen i Småland.

Vitsippor i mängder! Överallt!

Men lite blåsippor lyckades jag hitta också.

Svanar som står med rumpan i vädret och letar mat.

Tre stycken mycket ulliga får.

Mammas goda blåbärskaka. Äts gärna med glass!

Jag vågade inte hoppas att FF IV skulle hinna fram innan påsk, men det gjorde det! 😀

Att få paket var en glad överraskning när allting annat hemma mest kändes som skit. Jag vill förstås börja spela på en gång, men samtidigt skulle jag vilja spela klart Radiant Historia först. -_- Suck, alla dessa val. Suck, denna förbannade förkylning. Suck, denna helvetiska renovering. Suck, denna otajmade deppighet. Äh, allt jag gör är ju bara att klaga. Bäst att sluta skriva dårå. 😛

12 tankar kring ”Den lediga veckan

 1. Jerry

  Jag förstår att du är deppig på grund av att du varit sjuk och febrig när du varit ledig.
  Det slår aldrig fel att man blir sjuk när man äntligen blir ledig.
  Efter dygnvis med slit på arbetet. Dåligt med ledig tid.
  När den lediga tiden kommer så slappnar man av. Det är tyvärr då man kan bli sjuk.
  Jag inledde en semester för fem år sen på akuten för att jag svimmat.
  Bihålsinflammation.
  Jag var förkyld hela semestern.

  Så jag lider med dig eftersom du varit febrig, och det här med sovrummet.
  Att målaren inte gjorde ett riktigt förarbete!
  Jag hoppas verkligen att de fixar detta, för du förtjänar det bästa.

  Du är en otroligt snäll kvinna. Du har en begåvning och lägger din själ i det du skriver om spel.
  För mig är du en vän.
  Jag läser dina blogginlägg med full respekt.

  Dina fotografier är så vackra. De värmer lika mycket som vårsolen.

  Krya på dig nu. Ta hand om dig och fortsätt göra vad du gör. =)
  Kramar
  Jerrys senaste bloggpost: Recension- Red Riding Hood

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Det är verkligen så tråkigt att vara sjuk när man är ledig. Den här förkylningen verkar inte vara en vanlig sådan heller. Den vill verkligen inte släppa taget och sitter djupt ner i lungorna. :/ Nåja.

   Blir så irriterad att det uppstår nya sprickor, när han gjorde om allt för att åtgärda de förra! Jag menar, hur inkompetent får man bli? Om han nu har gjort ett stressjobb, ja då ska fan inte jag bli lidande för det! Rätt ska vara rätt!

   Det var ju tur att naturbilderna kunde liva upp det här inlägget lite i alla fall. 🙂 Ha en fortsatt trevlig påsk och tack för alla snälla ord. Kram!

   Svara
 2. Malin

  Usch, man blir så trött på sådant där. Klaga till någon! Det bästa hade ju varit om du hade fått en fet rabatt på hela grejen nu när de uppenbarligen bara har fått det att ta längre tid än det hade behövts.

  Hoppas att du ändå, trots sjukdom och skit, känner dig någorlunda utvilad efter dagarna i Småland. Det ser ju väldigt vackert och fridfullt ut iaf 🙂

  Krya på dig, darling!
  Malins senaste bloggpost: Påskpresent från mig till er

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Visst blir man. -_- Ville inte ha vare sig krångel med väggar eller sjukdom på min semester. Men de första dagarna på landet var väldigt sköna i alla fall. 🙂 Tog långa promenader varje dag innan febern slog till på torsdagen. Så, jag hann med en del, och framför allt, jag hann spela som en idiot! ;D

   Tack för omtanken! Kram!

   Svara
 3. Sofia

  Äsch, klaga på! Det är det vi är här för, stöd och uppmuntran. =)

  Jag hoppas och tror att allt snart kommer bli bra och då kommer den här jobbiga tiden vara ett minne blott.

  *krama*
  Sofias senaste bloggpost: Spel och warhammer

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Tack! Uppmuntran och stöd känns skönt att ha. ^__^
   Jag hoppas att det där jävla rummet är klart innan sommaren. Såhär kan det ju inte fortsätta. 😛
   Kram!

   Svara
 4. Becca

  Men herregud!! Är sprickorna tillbaka? :O Det här är ju helt oacceptabelt! Fruktansvärt 🙁 Jag tycker så himla synd om dig. Förstår att du känner dig deppig. *kramar hårt*

  Mysiga bilder i alla fall. Jag är glad att du fick några fina dagar åtminstone <3
  Beccas senaste bloggpost: RIP Musse

  Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   En spricka som skulle ha åtgärdats förra gången är tillbaka, men de andra tre (!) är nya! Det är lätt att tappa fotfästet när det är såhär. -_- Just nu tröstar jag mig med hemmagjorda chokladbollar.

   Ja, det var skönt att vara där, även om jag blev sjuk. ^^;;;;

   Svara
  1. Anna Inläggsförfattare

   Men hej! 😀
   Vad snällt av dig att kika in här för att säga det. 🙂 Det gör mig glad, ibland blir jag osäker på om nån läser. 😀

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge